شوخی کردم . . . بی خیال . . .
همینه دقیقا.. تازه مراعات کرده و محترمانه گفته..
البته سه چهار سال پیش بعد از اینکه موج فیسبوک اومد اون اوایل این مدل کتاب بازی مد شده بود و دان و ارشیو و عکس با کتابهای نخونده و...
الان فکر کنم کمتر شده و جو کتاب بازی کمتر شده ولی خوب مفهوم کلی صحبهتاش متاسفانه درسته..
اما اینم نظر خودمه که میگم:یه جوی هم یک سالی هست مد شده.. جو روشنفکری..! طرف فکر میکنه اینه چارتا جمله از اینستا بخونه و یکم به ادیان بد بگه میشه روشن فکر..
در حالی که اگه مثلا با یه مسلمون باسواد کل بیفته با دو جمله و قیاس مات میشه و ممکنه پرخاشگری کنه و اصلا نمیدونه چجوری خودشو جمع کنه.. اینو دیدم که میگم.. فقط فر میکنه مثلا دوتا لیچار به یه نماد عیسلامی بگه تمومه و میشه روشن فکر.. ولی نمیدونه که وقتی نمیتونه دوتا پاسخ ساده فلسفی رو به یه مومن توضیح بده در واقع تمام روشن فکرای واقعی رو میبره زیر سوال..
من بارها شده وقتی خواسته یا ناخواسته وارد یه بحث فلسفی با مومنین بشم سریع جبهه میگیرن که شما فقط بلدید لیچار به مقدسات بدید و سیگار بکشید.. تا بیام ثابت کنم که اول لیچار چیست و دوما لیچار رو کدوم دین شروع کرده.. بحث میره حاشیه..
متاسفانه تز روشن فکری کاذب الان مد شده و مثل غلف هرز در حال رشد هست و برادران ارزشی هم چون میدونن چطور باید از آب گل آلود...... میان همسو با این افراد بحث ها رو به گند میکشن و هنر روز هم به تعداد این مدل گاگول ها می افزایند تا کم کم این کلمه فلسفه و روشن فکری رو چنان کم شان کنن که کسی با شنیدن یا خوندنش چیزی مثل شیطان پرستی در ذهنش مجسم بشه..
ممه ی آنجلینا رو لولو برد
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)