خط به خط تیتراژ ابتدایی و پایانی رو 3 ، 4 بار نگاه کردم . . . حتّی موسیقی یِ متن رو هم نه نوشته !!!
خط به خط تیتراژ ابتدایی و پایانی رو 3 ، 4 بار نگاه کردم . . . حتّی موسیقی یِ متن رو هم نه نوشته !!!
حس می کنم برای این که مجوز نه داشته نه نوشتن . . .
باید زنگ بزنم به شخص بابک چمن آرا به پرسم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پیجش تشریف داره ؟
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
برو توی دست شویی کار رو تموم کن . . .
نَنَمـــــــــــــــــــی یییییییییییی.. نَنَمـــــــــــــــییییی یییی ییییییییی. .. نَنَمــــــــییییییییی..
نَنَمـــــــــــی.. به کاکا..سهی گُل.. ننمـــــی.. به شبــــ.. نَنَمیییییییییییی..
ننمــــــــــــــی ییییی.. به کـــــــــآآآآآسه ی گُل.. ننمــــــــــــی.. به شبـنَمییییییییییی
خَره خــااااار.. میخوره.. سرِ دیــــــــــــــــــــــو ارِ تو..
سرِ دیـــــــــــــــــوارتـا اااااااا میخوره.. خارِ دیـــــــــــــــــــــــ ـــــوارِ تـــــــــــــــــــــــو ..
سرِ دیـــــــــــــــــــــوا رِ تو.. خارِ دیــــــــــــــــــــــو ارِ تـــــــــــــــــــــــو ..
نَنَمــــــــــــــــــــ ـــی.. به گِلُ.. نه به گُلـ نَمــــــــــــــــــی.
نَنَمــــــــــــــــــی.. به نَمُ.... نَنَمــــــــــــــــــی یییییییییی به شبـ نَمیییییییییییییییی
سرِ دیـــــــــــوارِتا.. میخوره.. خارِ دیــــــــــــــــــوارِ تــــــــــــــــــو..
خارِ دیـــــــــــــــــوارِ تــــــــــــــــــو.. سرِ دیـــــــــــــــــــوارِ تو
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه.. نه تو..
نَنَتو.. نَنَتــــــــــــــــــــ ــــــــــــو.. نه بَدییییییییی... نه بدیییییییییییییییی بلدییییییییییییییی..
آخ که من.. آخ که تو..
آخِ من.. آخِ تو..
آخه من.. یِکـَمُ.. تو صَـدی ییییییییییییییی..
آره من.. یِـکَمُ.. تو صَدی یییییییی..
چه چه فصـــــــــــــــــــــــ لِ بدیییییییی..
چه فَــ فَـصـلِ... بدییییییییییییییییی..
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)