من غریببببببببببببببببببببم
بی نصیبببببببببببببببببببببم
کو طبیبببببببببببببببببببببب بم
من غریببببببببببببببببببببم
بی نصیبببببببببببببببببببببم
کو طبیبببببببببببببببببببببب بم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
پیـرم
دلـم هَـمسنِ رویـم نیست
یک عُمر
در فَـرسودگی کم نیست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بیصدا به پات شکستم
دل به چشمای تو بستم
خط بزن تنهایامو
که به پای تو نشستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
موتور
ساقی کجایی دقیقن کجایی
کار
سلام
یه البوم ایرانی می خواستم دانلود کنم ولی همه ی روی use net هستند و بدون ریجیستر نمی شه دانلود کرد
کسی هست که اکانت داشته باشه لینک دانلود بده البوم های خیلی خوبی می زاره
TNX
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][iTunes%20Plus%20AAC%20M4A].zip
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بابک جان !
دمت گرم برای آلبوم هایی که wav آپلود کردی !
آقا یه سوال از خدمتت داشتم : آهنگ " خونه " از " بابک بیات و ایرج جنتی عطایی و داریوش اقبالی " نسخه ی با کیفیت تری از نسخه هایی که کمپانی " کلتکس "
منتشر کرده و امیر flac زده نداره !؟
یعنی به نظر تو نسخه ای که توی آلبوم " سالِ 2000 " هست بهترین نسخه ای که تا الان از طرف کمپانی ها منتشر شده !؟
مثله چند تا کاری که از " داریوش و بابک بیات " از طرف اطرافیان بابک بیات ( احتمالا پسرش بامداد ) منتشر شد و کیفیت خیلی خوبی داشتن !؟
آهنگ " خونه " همون جور که احتمالا خودت می دونی داستان " دهشت ناکی " رو روایت می کنه . . .
و منی که الان نزدیک سه سالِ که با این قطعه آشنا شدم هر وقت که گوشش میدم تنم رو می لرزونه . . .
ای خدا ، ای خنده ی مرموزِ مرگ آلود
با تو بیگانه ست دردا ناله های من
من تو را کافر، تو را منکر، تو را عاصی
کوری چشم تو این شیطان خدای من ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
دیوونه ای که عاشقه
اون عاشقی که مسته
تو عالم عبادتش یجور خداپرسته
خدایا
خدایا
این دل دیوونه رو از من نگیر
دلم از کینه و نفرت پوسید
برس ای عشق به فریاد دلم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)