نوشته اصلی توسط Meysam Molaei اون عقبیه منم درختو میگی میثم!؟؟
Meysam Molaei
یعنی این عکس امراهه؟؟؟
نوشته اصلی توسط Ahmet ببین من بدبخت مثلأ تو ولایت ترکستانم اما خواننده های ترک رو هادی میشناسه... من که اولش گفتم فک میکردم عکس خودشه خواننده ترکی زیاد نمیشناسم فقط چند تا ازون معروفای زن خوشم ازین امراهم نمیاد
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei اون عقبیه منم خیلی اعتماد به نفس داره اون اصلا ته چهره ش خنده نیست کاملا جدی
نوشته اصلی توسط mohammadho3in یعنی این عکس امراهه؟؟؟ اره عکس امراه . چون این عکس کمیاب هست.
نوشته اصلی توسط Hadi من که اولش گفتم فک میکردم عکس خودشه خواننده ترکی زیاد نمیشناسم فقط چند تا ازون معروفای زن خوشم ازین امراهم نمیاد آخا هادی یکی نیس به تو بگه کجای این قیافه به زنا میخوره؟!
mohammadho3in
نوشته اصلی توسط Hadi من که اولش گفتم فک میکردم عکس خودشه خواننده ترکی زیاد نمیشناسم فقط چند تا ازون معروفای زن خوشم ازین امراهم نمیاد اتفاقا امراه یکی از بهترین خواننده های ترکیه هست. هیچ خواننده ای مثل امراه ندیدم تا به امروز. چون از شنیدن صداش سیر نمیشی.
نوشته اصلی توسط farhad4818 اره عکس امراه . چون این عکس کمیاب هست. این عکس خوشتیپ شده کت شلوار بهش میاد من فکر کردم عکس خودتونه
نوشته اصلی توسط mohammadho3in این عکس خوشتیپ شده کت شلوار بهش میاد من فکر کردم عکس خودتونه خودمم دسته کمی از امراه ندارم. چندان فرقی نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 276 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 276 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن