نوشته اصلی توسط Saber عجب معنی ای ! نمی دونستم . . . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در زبان عامیانه به کسی گویند که در مراسم نوشیدن باده و شراب و عرق نمیخورد اما مزه عرق خوران را می خورد. جالبه
Meysam Molaei, SaSan69
Hadi, SaSan69
ولی از اونور مثبت می تونی فکر کنی که مثلاً بچه پاک و سالمی هست و گناه نمی کنه
Meysam Molaei, Saber
در خواست دارم نام تاپیک را به زبان و ادب فارسی تغییر دهیم . . .
SaSan69
نوشته اصلی توسط SaSan69 ولی از اونور مثبت می تونی فکر کنی که مثلاً بچه پاک و سالمی هست و گناه نمی کنه دیوث چه دید جالبی . . .
نوشته اصلی توسط Hadi سهند کی بگم لواشک برام بفرست یادم رفت ساسی تو هم بچه شمالی یه نظر بده لواشک چه فصلی خوبه برفستیم واس هادی جون
نوشته اصلی توسط Hadi یه آلبوم از demet akalin میخواستم شرمنده ام منم ندارم هادی... قبل از اینکه کسی فریبتون بده بذارین من باهاش دو سه کلام حرف بزنم متوجه میشم. کجای کاری هادی...؟ من اون موقع از ابراهیم وقتی آلبوم میخواستم خودم از رانندها هایی که از ترکیه بار میاوردن سفارش میکردم به این راحتیا نیس.
نوشته اصلی توسط Saber هیچی توی کرمون: مثلاً ام روز 2 شنبه ست ، خب !؟ صبح میشه 3 شنبه . امّا فردا میشه 4 شنبه ! اوکی !؟ . . . عجب
Meysam Molaei, Saber, SaSan69
نوشته اصلی توسط Sahand.M یادم رفت ساسی تو هم بچه شمالی یه نظر بده لواشک چه فصلی خوبه برفستیم واس هادی جون بهار خوبه حالا اون دیوث چرا ویار گرفته اگه اسکمو مخصوص گیلان رو بخوره چی میگه
Hadi, Meysam Molaei, Sahand.M
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 194 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن