نوشته اصلی توسط MrCrow آری بسی زیباست صحنه محنه هم داره؟
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi االکسیس من اینجوری گفتم Allaxa اسم آلبوم دسپینا وندی هست معنیش هم میشه Changed اینو بخاطر تغییراتی که تو زندگیم رخ داد انتخاب کردم اسمم هم علیرضا 26 سالمه از گیلان
نوشته اصلی توسط S A D E G H صحنه محنه هم داره؟ دیوث هلاک صحنه ست
نوشته اصلی توسط Allaxa دیگه نمی چسبه تا آخر فصل 4 خدای جذابیت بود برام اما بعدش نمیدونم چی شد دیگه آره انصافا تا فصل چهار عالی بود ، یکی از دلایل نچسب شدنش اینه که مارتین نویسنده کتاب فعلا رو سریال همکاری نمیکنه
نوشته اصلی توسط _Khashi_ وایکینگ ها که صحنه نداره زیاد من یه فصل ونیمشو دیدم جذابیتی نداشت فصل سوم و چهارم صحنه داشت چند جایی ولی من کلا منطق رییسشون رو گفتم که اینجوری بود - من کلا علاقه ای به سریال ندارم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow آری بسی زیباست از بعد نظامی و تفکر و استراتژی و ... چیزی داره؟ از بعد تاریخی چی؟ جذابه؟ تمام قصلاشو دیدی؟
نوشته اصلی توسط S A D E G H صحنه محنه هم داره؟ صحنه هاش در اون حد نیست که مامله رو به وجد بیاره
نوشته اصلی توسط _Khashi_ آره انصافا تا فصل چهار عالی بود ، یکی از دلایل نچسب شدنش اینه که مارتین نویسنده کتاب فعلا رو سریال همکاری نمیکنه ولی واقعا تواناییشو نشون داد بهترین بود همون 4 فصل
نوشته اصلی توسط Allaxa Allaxa اسم آلبوم دسپینا وندی هست معنیش هم میشه Changed اینو بخاطر تغییراتی که تو زندگیم رخ داد انتخاب کردم اسمم هم علیرضا 26 سالمه از گیلان باید اینو میزدی Allexa همسنیم پس ! خوشبختم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ وایکینگ ها که صحنه نداره زیاد من یه فصل ونیمشو دیدم جذابیتی نداشت جذابیت = صحنه؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 211 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 211 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن