نوشته اصلی توسط Hadi دیوث هلاک صحنه ست خو فکر کردی من بیکارم بشینم سریال های مزخرفشون رو ببینم فقط واس صحنه میبینم بهترین و اولین سریالی که دیدم فرار از زندان بود که تموم شد نوشته اصلی توسط MrCrow صحنه هاش در اون حد نیست که مامله رو به وجد بیاره حیف
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Allaxa از بعد نظامی و تفکر و استراتژی و ... چیزی داره؟ از بعد تاریخی چی؟ جذابه؟ تمام قصلاشو دیدی؟ 4 فصلش رو دیدم خوب و قابل تحمله و مقوا نیست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi باید اینو میزدی Allexa همسنیم پس ! خوشبختم خو اینکه من زدم کلمه یونانیه و معنی خودشو داره اونکه یو میگی یعنی چی؟ منم خوشوقتم عزیزم
نوشته اصلی توسط Allaxa جذابیت = صحنه؟؟؟ مگه غیر از اینه؟
یه چیزم هست ادم وقتی می بینه سریالی که اون همه ظرفیت داشت داره شخمی شخمی تمام میشه انگیزشو از دست میده
نوشته اصلی توسط Allaxa جذابیت = صحنه؟؟؟ نه بابا من تو جملم جواب دو نفرو دادم،یکی از صحنه پرسید یکی از جذابیت دوهفته عید نشستم یک ونیم فصلشو دیدم خسته شدم انصافا
نوشته اصلی توسط S A D E G H مگه غیر از اینه؟ سر و ته یه کرباس
نوشته اصلی توسط _Khashi_ نه بابا من تو جملم جواب دو نفرو دادم،یکی از صحنه پرسید یکی از جذابیت دوهفته عید نشستم یک ونیم فصلشو دیدم خسته شدم انصافا تو خسته شدی یا عبدالمالک ؟
نوشته اصلی توسط Allaxa خو اینکه من زدم کلمه یونانیه و معنی خودشو داره اونکه یو میگی یعنی چی؟ منم خوشوقتم عزیزم این که من زدم میشه الکسا اسم مرد دیگه اینی که تو ردی زیاد راحت نمیتونه آدم تلفظ کنه میشه آلاکسا
نوشته اصلی توسط Allaxa یه چیزم هست ادم وقتی می بینه سریالی که اون همه ظرفیت داشت داره شخمی شخمی تمام میشه انگیزشو از دست میده الان منظورت تاج و تخته یا وایکینگ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 188 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن