نوشته اصلی توسط Hadi این که من زدم میشه الکسا اسم مرد دیگه اینی که تو ردی زیاد راحت نمیتونه آدم تلفظ کنه میشه آلاکسا آهنگ آلاکسا رو گوش کن خیلی با احساسه
نوشته اصلی توسط Hadi این که من زدم میشه الکسا اسم مرد دیگه اینی که تو ردی زیاد راحت نمیتونه آدم تلفظ کنه میشه آلاکسا خوب دیوث آلاکسا هستش دیگه مشکلت کجاس الان دقیقا
نوشته اصلی توسط Allaxa آهنگ آلاکسا رو گوش کن خیلی با احساسه به شدت موافقم
نوشته اصلی توسط Allaxa آهنگ آلاکسا رو گوش کن خیلی با احساسه لینک بده 320
نوشته اصلی توسط _Khashi_ الان منظورت تاج و تخته یا وایکینگ تاج و تخت خود اون موجودات برفی وحشتناک که تو قسمت اول دیدیم نوید 20 فصل سریال پربارو میداد نه اینکه الان داره 7 فصلی تموم میشه اونم هیچ و پوچ
نوشته اصلی توسط Allaxa تو خسته شدی یا عبدالمالک ؟ عبدالمالک کیه
نوشته اصلی توسط Hadi لینک بده 320 چجوری روت میشه با اون سرعت آپلود لینک 320 آهنگ رو بخوای
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط _Khashi_ خوب دیوث آلاکسا هستش دیگه مشکلت کجاس الان دقیقا مگه من چی گفتم منم گفتم میشه آلاکسا دیگه الکسا راحت تو زبون میچرخه ولی آلاکسا اینجوری نیست
نوشته اصلی توسط Allaxa تاج و تخت خود اون موجودات برفی وحشتناک که تو قسمت اول دیدیم نوید 20 فصل سریال پربارو میداد نه اینکه الان داره 7 فصلی تموم میشه اونم هیچ و پوچ در مقایسه با داستان فوق العاده کتاب انصافا تو سریال ریدن به داستان پردازی که دلیل اصلیش کمبود بودجه هست
نوشته اصلی توسط MrCrow چجوری روت میشه با اون سرعت آپلود لینک 320 آهنگ رو بخوای خوبه خودت داری میگی آپلود من میخوام الان دانلود کنم سرعتمم 400 کیلوبیته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 195 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 195 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن