نوشته اصلی توسط Allaxa کل البوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] همون یک اهنگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خواستم تشکرو بزنم ولی تو اصلا یه دونه تشکرم نداشتی تا حالا دیگه بیخیال شدم
نوشته اصلی توسط Hadi خواستم تشکرو بزنم ولی تو اصلا یه دونه تشکرم نداشتی تا حالا دیگه بیخیال شدم همین که گوش کنی واس من تشکره
نوشته اصلی توسط Hadi خواستم تشکرو بزنم ولی تو اصلا یه دونه تشکرم نداشتی تا حالا دیگه بیخیال شدم گاهیدی بچه رو سر تشکر
نوشته اصلی توسط MrCrow حیف حجم که بزاری واسه دانلود آهنگ اونم با کیفیت 320 پ چی بگیره؟
نوشته اصلی توسط _Khashi_ گاهیدی بچه رو سر تشکر حالا خودش انگار کجا رو گرفته
نوشته اصلی توسط Allaxa پ چی بگیره؟ فقط پ..ورن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط S A D E G H ک.س نگو مرد مومن من کی پخ دادم چرا در اذهان عمومی شایعه پراکنی میکنی دیوث بیا بخورش آی عزیز
نوشته اصلی توسط _Khashi_ سرعت آپلود سه چهار سال پیش مثل دانلود باز بود ولی دوسالی میشه که همه شرکتا آوردنش پایین هععععیییییییییی
نوشته اصلی توسط Allaxa کتابو خوندی مگه منبعت کجاس منم فعلا کتاب اول رو تموم کردم اینم منبع
نوشته اصلی توسط _Khashi_ گاهیدی بچه رو سر تشکر دیوث عارش میاد تشکر بزنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 139 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن