نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خب جفت این سیم کارتها فورجی هس
Meysam Molaei
شبکه 3 کرمان تو سرما
blac, eocn, Sahand.M, SaSan69
نوشته اصلی توسط Hadi آقا رفتم یه بطر عرق گرفتم یه کونی باهام بود نصفشو کشید سر بی مزه تو خیابان عین آب من که تو عمرم نه به سیگار لب زدم نه به عرق اصلا نمیدونم چی هست
SaSan69
نوشته اصلی توسط farhad4818 من که تو عمرم نه به سیگار لب زدم نه به عرق اصلا نمیدونم چی هست بله خب قبلا هم گفتم شما بچه مثبت و سالمی هستی همین م افتخاره
FARHAD_4818, SaSan69
60 درصد مردم بیکارن خخخخخ اون 40 درصدم کارمندن ملت : چرا همه چی شیلتر کردین وزیر : برید چورون نگاه کنید
نوشته اصلی توسط SaSan69 خب جفت این سیم کارتها فورجی هس وقتی سیم کارتو فورجی می کنی یک ماه فرصت داری یه شماره ی همراه اول به عنوان معرف بزنی 5 گیگ ماهانه بگیری.سیم دیگه نداری؟
نوشته اصلی توسط Hadi بله خب قبلا هم گفتم شما بچه مثبت و سالمی هستی همین م افتخاره دنبال گوشی بودی خریدی بلاخره ؟
نه بابا پولم کجا بود . گوشی ندارم دیه
نوشته اصلی توسط Sahand.M وقتی سیم کارتو فورجی می کنی یک ماه فرصت داری یه شماره ی همراه اول به عنوان معرف بزنی 5 گیگ ماهانه بگیری.سیم دیگه نداری؟ نه ندارم اینم دانشجویی دادن و رایگان جمعا ۳۰ گیگ داره و فورجی هم هست
FARHAD_4818, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Hadi نه بابا پولم کجا بود . گوشی ندارم دیه بسوزه پدر بی پولی . یک گوشی معمولی هیچ امکاناتی هم نداره فقط باید الو بگی 70 تا 150 هزار تومنه
Hadi, SaSan69
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 266 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 266 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن