نوشته اصلی توسط Saber محمد حسین توهم خورزو خان زدی . . . نه خدایی یکی است اسمش هست یه بار خودت گفتی فقط دید میزنه و فعالیت نمیکنه و حتی تشکر نمیزنه فقط میاد انجمن گزارش میده خودت میگی کی میگم
Saber
نوشته اصلی توسط google مازندران :| پ نیه ورکی بیلیرسن :| هریاندا پلنگ اوسا شیکارچیده اورداده دا نیسه یوخده که گارداش
امشب یادم می مونه
Saber, SaSan69
نوشته اصلی توسط mohammadho3in نه خدایی یکی است اسمش هست یه بار خودت گفتی فقط دید میزنه و فعالیت نمیکنه و حتی تشکر نمیزنه فقط میاد انجمن گزارش میده خودت میگی کی میگم حالا من " مس - چت " بودم یه چیزی گفتم ، تو چرا باور می کنی . . .
mohammadho3in, SaSan69
نوشته اصلی توسط Sahand.M امشب یادم می مونه کی باهات امشب خاطره ساخته که فشار روت بده؟
نوشته اصلی توسط Saber حالا من " مس - چت " بودم یه چیزی گفتم ، تو چرا باور می کنی . . . بابا یکی از همین بچه هاست اون پایین اسمش هست نمیدونم چرا ما را نگاه میکنه
حالا یه چیزی... اسم داداشم سهیله نکنه خودتی اینجام ولم نمی کنی
نوشته اصلی توسط mohammadho3in بابا یکی از همین بچه هاست اون پایین اسمش هست نمیدونم چرا ما را نگاه میکنه خیلی ها نگاه میکنند شاید میخوان .....
نوشته اصلی توسط farhad4818 خیلی ها نگاه میکنند شاید میخوان ..... نه تو نیستی یکی هست یه بار صابر اسمشو برده گفته چرا حرف نمیزنی
نوشته اصلی توسط Sahand.M حالا یه چیزی... اسم داداشم سهیله نکنه خودتی اینجام ولم نمی کنی تو خونه ولت نمیکنه؟
Meysam Molaei, Saber, Sahand.M
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 259 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 259 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن