نوشته اصلی توسط Saber
Meysam Molaei, Saber, Sahand.M
نوشته اصلی توسط SaSan69 با این صص گویی ها نمیتونی ارزش تیم ما رو پایین ببری.... فقط دارم گذشترو مرور می کنم
Meysam Molaei, Saber, SaSan69
نوشته اصلی توسط Sahand.M فقط دارم گذشترو مرور می کنم زیاد مرور نکن که واسه خودتون بد میشه
نوشته اصلی توسط Rmin واسه چی ؟ اخبار گوش نمی دی !؟ هیچی یارو یگان ضد شورش گفت : یا راه بیوفتین یا سوار مینی بوس سبز بشین . . . ما گفتیم نه راه میوفتیم نه سوار میشیم ! هیچی دیگه ، 5 مین بعدش از اول بلوار نصر حمله کردن ، ما هم فرار کردیم توی خیابون هزار و یک شب . . .
Meysam Molaei, Sahand.M, SaSan69
دیشب فیلم رودخانه ی مرموز کلینت ایستوود رو دیدم برای بار نمی دونم چندم
امشب ولی فیلم خوب ندارم ببینم
FARHAD_4818, Meysam Molaei, Saber, SaSan69
نوشته اصلی توسط SaSan69 زیاد مرور نکن که واسه خودتون بد میشه باشه،می دونم شمام یه چیزایی واسه مرور داریم
Meysam Molaei, SaSan69
نوشته اصلی توسط Sahand.M امشب ولی فیلم خوب ندارم ببینم یه دیش واسه خودت جورکن ...
نوشته اصلی توسط Saber اخبار گوش نمی دی !؟ هیچی یارو یگان ضد شورش گفت : یا راه بیوفتین یا سوار مینی بوس سبز بشین . . . ما گفتیم نه راه میوفتیم نه سوار میشیم ! هیچی دیگه ، 5 مین بعدش از اول بلوار نصر حمله کردن ، ما هم فرار کردیم توی خیابون هزار و یک شب . . . اخبار که چرا ... ولی مگه ادامه داره هنوز ؟ طوری که نشد ؟
Saber
نوشته اصلی توسط Saber اخبار گوش نمی دی !؟ هیچی یارو یگان ضد شورش گفت : یا راه بیوفتین یا سوار مینی بوس سبز بشین . . . ما گفتیم نه راه میوفتیم نه سوار میشیم ! هیچی دیگه ، 5 مین بعدش از اول بلوار نصر حمله کردن ، ما هم فرار کردیم توی خیابون هزار و یک شب . . . سمت شما تازه شروع شده؟
Meysam Molaei, Saber
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن