نوشته اصلی توسط K A M R A N خیلی از بچه ها دیگه نیستن ... اه شاید منم همین روزا دیگه برم که برم البته اگه کارم جور بشه باید برم .... نگو کار دلم ریش میشه کار کجا بود هر جا بری باز میای باران اعتیاداوره
کامران اهل کجایی نگفتی من گیلانیم
نوشته اصلی توسط Hadi انقد بزرگه باید به این شیوه بگیریش همچنان آغوش من بازه ممه ممه عکس ممه بذاره یه نفر
کامی به مبلادم یه نظر بکن بدبخت آب دهنش راه افتاد امشب بدجوری سیخ کردیا اسم سیخ میاد لامصب میلاد خر کیف میشه
نوشته اصلی توسط Allaxa همچنان آغوش من بازه ممه ممه عکس ممه بذاره یه نفر بیا در آغوش خودم که امن ترین آغوش دنیاست
نوشته اصلی توسط K A M R A N خب خشی حالا نوبته تو شد بوس میدی یا به زور متوسل شم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به زور متوسل شیم منم پایم
نوشته اصلی توسط Hadi کامی به مبلادم یه نظر بکن بدبخت آب دهنش راه افتاد امشب بدجوری سیخ کردیا اسم سیخ میاد لامصب میلاد خر کیف میشه میلاد رو قبلا" بش نظر کردم
نوشته اصلی توسط Hadi بیا در آغوش خودم که امن ترین آغوش دنیاست عکستو بده لاشی بدونیم تو بغل کی میریم
نوشته اصلی توسط K A M R A N خیلی وضع کار خراب شده زندگیم که میدونی خرج داره منم پدرم فوت کرده مجبورم باید از زیر سنگم شده کار پیدا کنم ... حالا قرار یه جا کارم تو یه شرکت درست بشه اگه بشه باید بارو بندیلمو ببندم ... کوه دردی تو خدا بزرگه خدا بزرگه
نوشته اصلی توسط K A M R A N میلاد رو قبلا" بش نظر کردم چن بار؟ مک گرو پاسخگو باش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 106 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 106 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن