نوشته اصلی توسط mohammadho3in خب به امیر بگو یوزر قبلی اومدم گفتی بهش؟؟؟ اره بهش گفتم صحبت کردم
ASHKAN0936, mohammadho3in
ASHKAN0936, FARHAD_4818, Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi سلام مرسی شما خوبی چرا یوزر جدید زدی انگار ؟ سلام خوبم مرسی . با یوزر قبلی اومدم درست شد. آواتار هادی " چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب"
Hadi
نوشته اصلی توسط mohammadho3in میگم تو چرا صندوق پیام خصوصی را بستی . من خواستم پیام خصوصی بدم نتونستم . اصلا پیام خصوصی حذف شده تو قسمت پروفایلت
ASHKAN0936
نوشته اصلی توسط farhad4818 میگم تو چرا صندوق پیام خصوصی را بستی . من خواستم پیام خصوصی بدم نتونستم . اصلا پیام خصوصی حذف شده تو قسمت پروفایلت آره بستم به خاطر فیلم های ایرانی چند بار بن شدم نیومدن بگن تقصیر ما هستش عصبانی شدم بستمش دیگه کسی نمیده خواستی پیغام بده
ASHKAN0936, FARHAD_4818, KamkarDel
میگم دوستان. از شیلا خانم کسی عکس قدیمی نداره؟ از همه هست به غیر شیلا.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
FARHAD_4818
نوشته اصلی توسط KamkarDel میگم دوستان. از شیلا خانم کسی عکس قدیمی نداره؟ از همه هست به غیر شیلا. نه عکس قدیمی ندارم اوووووووووووووووف دست رو چه کسی هم گذاشتی شیلا . چه هیکلی هم داشت. الان هیکلش خراب شده لامصب
KamkarDel
نوشته اصلی توسط farhad4818 نه عکس قدیمی ندارم اوووووووووووووووف دست رو چه کسی هم گذاشتی شیلا . چه هیکلی هم داشت. الان هیکلش خراب شده لامصب خواننده ی زن مورد علاقه ی من هست، خیلی باهاش حال میکنم. آره الان خیلی هیکلش به هم ریخته
نوشته اصلی توسط mohammadho3in آره بستم به خاطر فیلم های ایرانی چند بار بن شدم نیومدن بگن تقصیر ما هستش عصبانی شدم بستمش دیگه کسی نمیده خواستی پیغام بده واسه چی بن بشی . فیلم های ایرانی جدید الان ... یا قدیم زمان شاه.؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel خواننده ی زن مورد علاقه ی من هست، خیلی باهاش حال میکنم. آره الان خیلی هیکلش به هم ریخته اسمت چیه داداش ؟ من خودم ارشیو کلیپ های ترکی را دارم با کیفیت اورجینال خیلی علاقه زیادی به زبان ترکی استانبولی و فرهنگ دارم . علاقه باعث شد زبانشان را یاد بگیرم اهل کجایی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 184 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 184 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن