تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط farhad4818 اره ارواح عمت ... چیه .رشته تحصیلیم اینه. مثل تو نیستم که تو امضام بشاشم خیلی هم خوبه حسودی حسود منظره و بارون یه حسی بهت میده ولی تو کلت همش حرفای +18 هستش
ASHKAN0936, KamkarDel
نوشته اصلی توسط mohammadho3in خیلی هم خوبه حسودی حسود منظره و بارون یه حسی بهت میده ولی تو کلت همش حرفای +18 هستش نه خداییش چه حسی میده. یک بارون مصنوعی انگار چند نفر باهم دارن میشاشن.... الان مغز همه پسرا 18+ هستش کدوم پسر دیدی نباشه. مگر مشکلی داشته باشه
نوشته اصلی توسط mohammadho3in خیلی هم خوبه حسودی حسود منظره و بارون یه حسی بهت میده ولی تو کلت همش حرفای +18 هستش محمدحسین یک کانال فیلم و سریال ایرانی بروز میخوام و همچنین لینکاش پرسرعت باشه، سراغ داری؟ اینایی که من دارم، سرعتشون صفره.
ASHKAN0936, mohammadho3in
ASHKAN0936
نوشته اصلی توسط farhad4818 نه خداییش چه حسی میده. یک بارون مصنوعی انگار چند نفر باهم دارن میشاشن.... الان مغز همه پسرا 18+ هستش کدوم پسر دیدی نباشه. مگر مشکلی داشته باشه مگه رشتت مهندسی تکنولوژی نرم افزار نیست؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel محمدحسین یک کانال فیلم و سریال ایرانی بروز میخوام و همچنین لینکاش پرسرعت باشه، سراغ داری؟ اینایی که من دارم، سرعتشون صفره. بزارم بن میشم
نوشته اصلی توسط KamkarDel محمدحسین یک کانال فیلم و سریال ایرانی بروز میخوام و همچنین لینکاش پرسرعت باشه، سراغ داری؟ اینایی که من دارم، سرعتشون صفره. باور کن DVD اورجینال فیلم ایرانی میخواستم بذارم جدید یا قدیم . مدیر اینجا نمیذاره که بذاریم .
KamkarDel
نوشته اصلی توسط mohammadho3in بزارم بن میشم درسته. آیدی تلگرامم رو برات پیام خصوصی کنم؟
بفرست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن