نوشته اصلی توسط blac مبارکت باشه علی جان . کدوم رسیور گرفتی قربانت فکر کنم همون مدلی که تو گفتی. vu+ solo 4k لینوکسی
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
blac
نوشته اصلی توسط farhad4818 مبارکه . انشاا.. که برات خوب کار کنه قربانت داداش. به لطف راهنمایی های شما بود عزیزم
نوشته اصلی توسط KamkarDel قربانت داداش. اگه راهنمایی های شما نبود، من هیچی نبودم خواهش میکنم علی اقا. لطف دارید انسانیت خیلی مهمه . یکسری ادما حسود بدبخت به تمام معنا . بخیل نه کمک میکنند نه راهنمایی از این دست ادما زیاد داریم
blac, KamkarDel
نوشته اصلی توسط farhad4818 خواهش میکنم علی اقا. لطف دارید انسانیت خیلی مهمه . یکسری ادما حسود بدبخت به تمام معنا . بخیل نه کمک میکنند نه راهنمایی از این دست ادما زیاد داریم دقیقا داداش. اما دم شما گرم که از این جور افراد متمایزی و تو این راه هیچی واسم کم نگذاشتید
blac, FARHAD_4818
پایتخت 5 رو کیا نگاه می کنند؟
ترامپ
نوشته اصلی توسط KamkarDel پایتخت 5 رو کیا نگاه می کنند؟ من هرشب میبینم
نوشته اصلی توسط farhad4818 من هرشب میبینم این سریش خنده دارتره. از سریال های نوروزی امسال من که فقط همینو نگاه میکنم از بازی فهیمه و پسرش خیلی خوشم میاد
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani تعریف کن ببینم جریان فیلم امسال چیه؟؟ کدوم فیلم؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel این سریش خنده دارتره. از سریال های نوروزی امسال من که فقط همینو نگاه میکنم از بازی فهیمه و پسرش خیلی خوشم میاد پنجعلی میگه لیلا گایی... گاهی دمه در میدیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 176 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 176 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن