همیشه تو فکر اینم که تورو ،
من در آینده کجا می بینم ...![]()
همیشه تو فکر اینم که تورو ،
من در آینده کجا می بینم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
غریبه به کی میگن :
غریبه این نیست که کسی مال یک شهر دیگه ای باشه.
غریبه کسی که گذشت نداشته باشه . برای تو قدمی بر ندارد و دلسوز نباشه غریبه هست
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
مرا به خلوت ابعاد زندگی ببرید ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
امید ، من یه دی وی دی یِ 9 ازش دارم . . .
رامی گذاشته بود قبلاً . . .
یه شرکت روسی منتشرش کرده . . .
این حجم و عکس منوش . . .
اگه تو همین رو داری آپ کن . . .
اگه دی وی دی یِ 5 داری ، آپ نکن ، من بعدا آپ می کنم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیداً توصیه می شن . . .
ویرایش توسط Saber : 04-03-2018 در ساعت 08:49 PM
منتظر نسخه ی با کیفیت عالی نباشین ، بعید می دونم گیر بیان . . .![]()
در حال حاضر 226 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 226 مهمان ها)