@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد گفتنی ها رو بچّه ها گفتن . . . غمش که تمومی نداره ، ولی امید وارم دیگه غم نبینی . . .
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سردمه ،دستای یخ بسته ام وها کن ، سردمهقبل از انجماد من غوغا به پا کن ، سردمهسردمه ، سایه ات رو سرم بتابون ، سردمهخود خورشید شو تا گم شه این زمستون ، سردمهدست من تا تنِ تو فاصله داره ، سردمهتوی شب پر شده قندیلِ ستاره ، سردمهسردمه ،آتیش بزن سرمای شب رو ، سردمهخط بزن طومار سرمای غضب رو ، سردمهسردمه ،روشن کن آتیش چشاتو ، سردمهبزار این یخ بستگی تموم شه با تو ،سردمهسردمه ،عشقو برام یه سایبون کن ،سردمهتوی این یخ بستگی آتشفشون کن ،سردمهسردمه ،اما کنارت سرما معنا ندارهتو که باشی زندگی شاید و اما ندارهسردمه ،اما نگاهت تب مرداد برامدستای گرمتو واسه تموم زندگیم می خوامسردمه ،دستای یخ بسته ام و ها کن ، سردمهقبل از انجماد من غوغا به پا کن ، سردمه
دوستان عزیز دنبال این آهنگ هستم
اسم آهنگ : سردمه
خواننده : کیوان
شاعر : یغما گلرویی
تنطیم : علی مهراسبی
کلیپش هم قبلا پخش شده بود
لطف کنین و لینکش رو اگه دارین بزارین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 193 مهمان ها)