@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .
میخوام یه عکس گیف درست کنم
چجوریه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .
میخوام یه عکس گیف درست کنم
چجوریه
ما تو راسته مفت خورا یه آشنایی داریم . . .
قربانت . . .
این کیفیت توی جیب شلوارم بوده . . . می خواستم بشورمش ، پیداش کردم . . .
بلی ، شجریان خداست . . .
این دی وی دی ، نسخه ی ارشادیه . . . 4 دقیقه سانسور داره . . . نمی دونم کجاش . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه توی هیچ سایتی و نه توی یوتیوب نسخه ی 91 دقیقه ای رو ندیدم . . . همه جا 87 دقیقه اس . . .
بیا 4 تا دی وی دی یِ شرکتی یِ فیلم آپلود کن ، ثوابش برسه به روحت . . .
کسی نباشه که این فیلم رو تماشا نکرده باشه . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با فیلم بای سیکل ران 1367 زنده گی کردم . . .
آغا این فیلم سفر قند هار 1379 یه مسئله ای هم داره . . .
بازی گر نقش پزشک امریکایی فیلم ، رسماً از عاملین ترور رژیم ج ا هستش . . .
علّت استفاده ی محسن مخمل باف از این قاتل توی فیلم ، در نقش یک پزشک انسان دوست ، روشن نیست . . .
ویرایش توسط Saber : 05-23-2018 در ساعت 12:58 AM
حمید جان در جریان هستن . . .
من بیدارم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)