حالا هی کش بدین
Saber
بهتر نیست برید ک و ن بدین؟
نوشته اصلی توسط Hadi البته تو ک.ونتم رشت جا گذاشتی وووووووووووووو اشتباه نشه این از طرف بود . اون نگفت من گفتم البته اینم بگم شوخی با بی جنبه گی فرق می کنه . اینجا کسی هم اگه چیزی نمیگه نمیخواد به مذخرفاتت دامن بزنه .
نوشته اصلی توسط Changed دوستان لطفا برام خبر نیارین دیگه چی گفته ... خصوصا اقای هادی ... هر چی بگه به ناموس خودش و شهرش بیا جگرم . . . شهر و ناموس منم مال تو . . . فقط به بینم بس می شه برات !؟ یا بعدش دخترای نیم کره ی شمالی رو هم می خوای !؟
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 چیه زدی تو کار ترکی بله چون اینا متوجه نمی شن خیلی حال میده
نوشته اصلی توسط Saber بیا جگرم . . . شهر و ناموس منم مال تو . . . فقط به بینم بس می شه برات !؟ یا بعدش دخترای نیم کره ی شمالی رو هم می خوای !؟ اینارو گفتی مال منه عمه ی هادیم مال منه امیلیا کلارکم مال منه و....
نوشته اصلی توسط Changed دوستان لطفا برام خبر نیارین دیگه چی گفته ... خصوصا اقای هادی ... هر چی بگه به ناموس خودش و شهرش نه اینجورم نگفت منظورش به خانواده نمیره
نوشته اصلی توسط Sahand.M بهتر نیست برید ک و ن بدین؟ من که دادم بهت . . . حالا نوبتی هم باشه نوبت خودته . . .
از ترس آواتارش هم ، هم راه خودش فرار کرد . . .
وجداناً با آواتارت کاری نداشتم . . .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 252 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 252 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن