نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy توجه کنی کلی هوادارای رئال ریزش کردن آره دیوسا یعنی چی کریس رفت طرفدار اون تیم باشی متاسفم من از همون اول یوونتوس دوست نداشتم
sadegh1
محراب جان دمت گرم
نوشته اصلی توسط mohammadho3in آره دیوسا یعنی چی کریس رفت طرفدار اون تیم باشی متاسفم من از همون اول یوونتوس دوست نداشتم تو ایتالیا رم داخل المان دورتموند و انگلیس فقط لیورپول محبوبترین هم لیور
میخواستم به سربازها بگویم نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند... جنگ تمام میشود!!!
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy تو ایتالیا رم داخل المان دورتموند و انگلیس فقط لیورپول محبوبترین هم لیور من برعکس تو ایتالیا میلان آلمان بایرن مونیخ انگلیس منچستریونایتد اسپانیا رئال مادرید محبوبترین فقط منجستر یونایتد سبک بازی های لیورپول خیلی دوست دارم اونم کلوپ
میلاد تیم فقط شاختار و ختافه
نوشته اصلی توسط mohammadho3in محراب جان دمت گرم قابلی نداشت حاجـــی
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ فراموش ميشوي گوي که هرگز نبودهاي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
mohammadho3in, sadegh1
نوشته اصلی توسط mohammadho3in من برعکس تو ایتالیا میلان آلمان بایرن مونیخ انگلیس منچستریونایتد اسپانیا رئال مادرید محبوبترین فقط منجستر یونایتد سبک بازی های لیورپول خیلی دوست دارم اونم کلوپ خیلی بدم میا از منچستر و رئال و بارسا
از بایرن هم منتفرم
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy خیلی بدم میا از منچستر و رئال و بارسا منم از دورتموند بدم میاد با اون لباس هاشون لقب زنبورها بهش دادن
اسپانیا طرفدار هیچکس نیستی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 151 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن