نوشته اصلی توسط Saber فقط فیلم 50 / 50 2011 . . . برایس دالاس هوارد راستی اوندفعه گفته بودم 500 days of summer رو ببین نگو که ندیدی
Saber, sadegh1
نوشته اصلی توسط Saber دلم می خواد به شینم ، تمام انیمیشن های جهان رو به بینم . . . تازه گیا خیلی حال می کنم با انیمیشن . . . خیلی بیش تر از گذشته . . . رویایی که توی انیمیشن ها می بینم ، رویایی ترینه . . . حتما ببین فیلم خوبیه آخرشم که شکیرا جون می خونه
نوشته اصلی توسط Sahand.M ارزش یکبار دیدن رو داره چی ارزش یه بار دیدن رو داره !؟ سریال پیکی بلایندرز !؟
sadegh1
نوشته اصلی توسط Sahand.M برایس دالاس هوارد راستی اوندفعه گفته بودم 500 days of summer رو ببین نگو که ندیدی ندیدم . . . ام شب به بینم !؟ تضمینی از طرف تو !؟
نوشته اصلی توسط Sahand.M حتما ببین فیلم خوبیه آخرشم که شکیرا جون می خونه اوکی . . . اینم رفت توی لیست دیدن . . . شکیرا زن ساسی بود . . . به زن رفیقت چشم نداشته باش دیوث . . .
sadegh1, Sahand.M
نوشته اصلی توسط Saber جیمز باند هم 10 تاش رو ندیدم . . . به بینم آیا !؟ کلا از سری فیلمای جیمز باند خوشم نیومده فقط کازینو رویال رو دیدم اونم به خاطره اوا گریین اسپکتر هم دیدم که مونیکا بلوچی تو یکی دو سکانسش حضور داره
نوشته اصلی توسط Saber اوکی . . . اینم رفت توی لیست دیدن . . . شکیرا زن ساسی بود . . . به زن رفیقت چشم نداشته باش دیوث . . . مگه زنش همین مونیکا نبود
چرا . . . ولی دیوث از بس معتقد به دین مبین اسمال بود ، چند زنه بود . . .
نوشته اصلی توسط Saber ندیدم . . . ام شب به بینم !؟ تضمینی از طرف تو !؟ 100 در 100
خب بریم فیلممونو ببینیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن