گل های رنگا رنگ ، بر نامه ی شماره ی 506 ، با صدای هایده و حسین قوامی . . .![]()
![]()
![]()
گل های رنگا رنگ ، بر نامه ی شماره ی 506 ، با صدای هایده و حسین قوامی . . .![]()
![]()
![]()
اونایی که امیر گذاشته دانلود کردم ولی هنوز گوش ندادم
نمی بخشم اونی رو که مارو از شنیدن اون ورژن محروم کرد![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اگه تورو ببینن ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
سیاوش قمیشی و گوگوش ...
درود به شرفشون که در این شرایط سختی که همه ی مردم ایران با اون مواجه هستن این اهنگ رو به نشانه ی همدلی با مردم خوندن تا نشون بدن در کنار مردم ایران هستن...
اینکه خیلی ها رو دیدم که از این کار انتقاد کرده بودن زیاد مهم نیست، مهم اینکه در تاریخ هم اثبات شده که تاثیرگذارترین قشری که میتونه در کنار مردم یک جامعه باعث براندازی یک حکومت و نظام دیکتاتور بشه، قشر هنرمندان هستن... متاسفانه تو این شرایط بد اقتصادی، اکثر هنرمندان رو میبینیم که سکوت کردن و من فکر میکنم این آهنگ زیبا با اون ترانه ی تاثیرگذارش میتونه باعث تحریک هنرمندان دیگه برای حمایت از مردم باشه.. واقعا ترانه ی زیبایی داره
این روزها هربار که وارد فضای مجازی میشیم، شنیدن خبرها و اتفاقاتی که در گوشه گوشه ی شهرهای ایران میوفته شوکمون میکنه. از مشکلات اقتصادی گرفته تا تجاوز و خودکشی و آدم ربایی و.... همین دیروز یکی از همسایه های ما بخاطر بیکاری و مشکلات مالی دست به خودکشی زد... حتما اون خبر خودکشی پسر بچه ابادانی رو هم شنیدید که مادرش بخاطر مشکلات مالی موبایل و دوچرخش رو فروخته بود و ......
البته یکی از هنرمندان داخل هم شنیده بودم که کنسرتش رو بخاطر مشکلات اقتصادی مردم لغو کرده بود، البته دقیقا اسمش رو نمیدونم ولی خیلی خوبه که همه ی هنرمندان در این شرایط ثابت کنن که جزئی از مردم یک جامعه هستن و این مردم هستن که باعث اعتبار و ماندگاری هنرمندان بودن و هستن و خواهند بود
یه جورای بدی درده، ببینی حقتو خوردن / توی کوچه جلو چشمات، ببینی بچتو بردن
یاد تجاوز گروهی به دخترهای اسلام شهر افتادم، واقعا سخت و دردآوره.... اسید پاشی در اصفهان و...
به بغت اعتقاد دارم ، یه روز آخر رها میشی....
در حال حاضر 223 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 223 مهمان ها)