روزای بعد از تو منو شکست داده
روزای بعد از تو منو شکست داده
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ببین هادی عزیزم یه چیزی میگم بهت، خواهش میکنم یکم فکر کن بعد چیزی بگو.
به دور و اطرافت نگاه کن منشا همشون همونیه که من و تو رو آفریده (هر جوری فکر کنی آخر هم به خودش میرسی)
یه نظر به همون اجزای بدنت بکن (دست و پا و مغز و استخوان و قلب و کلیه و ...) اینا الکی به من و تو رسیده آیا!
اون همه اعمال و کارهایی که تو بدن انجام میشه مگه خود به خودی بوجود اومدن که خود به خودی هم انجام بشن.
این همه چیز رو نمیبینی بعد میای میگی اگه خدا اینارو از زمین برداره بعد منم میگم خدایی هم هست!
توکه میای میگی یجا خوندم کسایی که میان سر مردم کلاه میذارن، ..... هستند، پس اینو هم بدون که:
همین خدایی که کل فرموده هاش تو کتاب آخرین فرستادش هست، میگه آخرتی هم هست و مرگ پلی بین دنیا و آخرت هست. وقتی روح رو قبول داری پس باید به این موضوع هم ایمان داشته باشی.
این همه دلیل و برهان رو نمیبینی بعد میای از خدا نشونه میخوای که بعد بهش ایمان بیاری؟!
در ضمن اینا فقط نشونه بود که بهت گفتم هادی به من هیچ ربطی نداره که عقیده و نظرت چیه و عقیدمو اصلا تحمیل نمیکنم بهت دوست دارم
ویرایش توسط KamkarDel : 08-22-2018 در ساعت 04:13 PM
پلنگ مانده در طوفان
نهنگ مانده بر ساحل
...
پلنگ مانده در طوفان
نهنگ مانده بر ساحل
...
Hamed Maleklou - Tanhaei
احمد شاملو بعد از مرگ غلام حسین ساعدی ، دیگه مثل سابق نشد . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی خیلی دوستش داشت . . .
منم بعد از خووندن کتاب عزا داران بیل دیگه مثل سابق نشدم . . .
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)