نوشته اصلی توسط _Khashi_ دو نفر خیلی دارن زر میزنن ه و پ مشکلی نداره این تاپیک مخصوص همین زر زدنه دیگه خشی جان
نوشته اصلی توسط peyman.2012 داشتنش که داریم ولی یه مدته نگاه نمیکنم یعنی به کل تلویزیون نگاه نمیکنم تو گفتی و منم باور کردم میگم 256 زده 43 هزار تومن چقدره سرعتش به نظر ؟ میدونی ؟
peyman.2012
نوشته اصلی توسط peyman.2012 مشکلی نداره این تاپیک مخصوص همین زر زدنه دیگه خشی جان هرچه میخواهد دل تنگت بگو پیمان جون میخایم بیاریمش رو دست تایپیک چاوشی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ دو نفر خیلی دارن زر میزنن ه و پ میگم اون سرویس آسیا تک تا 1 مگ و خورده ای هم میره چه تو شب چه تو روز مال تو چقدر میره ؟
لطفا یه اسکرین از کنترل پنل مودم بزارین برام
نوشته اصلی توسط Hadi تو گفتی و منم باور کردم میگم 256 زده 43 هزار تومن چقدره سرعتش به نظر ؟ میدونی ؟ به جان تو گمون کنم همون حدود 200 کیلوبایت باشه باز یه تحقیق میکنم دقیقشُ بت خبر میدم
نوشته اصلی توسط Hadi میگم اون سرویس آسیا تک تا 1 مگ و خورده ای هم میره چه تو شب چه تو روز مال تو چقدر میره ؟ ساعت رایگانیش از سرور های داخل مثل تاینی مووی تا 1 مگ و نیم هم میره ماه رمضان طرح گذاشته بود 9 گیگ 10 تومن همشو چورن دان کردم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ساعت رایگانیش از سرور های داخل مثل تاینی مووی تا 1 مگ و نیم هم میره ماه رمضان طرح گذاشته بود 9 گیگ 10 تومن همشو چورن دان کردم سایت خارجی تا چند میره ؟ بعدم بالا گفتم یه اسکرین بفرست از مودم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ساعت رایگانیش از سرور های داخل مثل تاینی مووی تا 1 مگ و نیم هم میره ماه رمضان طرح گذاشته بود 9 گیگ 10 تومن همشو چورن دان کردم در ضمن به خودت نناز من قرار داد بستم با مخابرات کلا هر شب 5 گیگ میزنم تا صبح
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن