عجیبه چرا انقدر اینجا سوت و کور شده
زمانی بچه ها اینجا حرف می زدن می خندیدن اینجا بودن...
امیدوارم هرجا که هستن درگیر زنده گی باشن به مفهوم دقیق کلمه البته و اگر این طور باشه براشون الهی که هیچ وقت برنگردن!
خب همه که مثل من بیکار نیستن درگیر بی هوده گی نیستن
ساسان کجاست حالا سهند و صابر هم دیگه نیستن فقط بازم میگم امیدوارم حالشون خوب باشه
یاد بحث هایی که تو زمینه ی ترانه و صدا و موسیقی می کردیم افتادم بی سواد بودیم همه مون ولی بازم بحث می کردیم و همین یعنی ما حرکت می کردیم!
حیف که نیستن ببینن اونایی که ازشون حرف می زنم
واقعن اینجا دیگه کسی نیست! :
با همون لحن و لهجه یی که پیروز اجرا می کنه: اینجا دیگه کسی نیست!
واقعیت و مجازی دیگه کسی نمونده!
از وطن بگیر تا همین جا همه چیز ساکت و بی روحه!
به امید اون روزی که من هم یاد بگیرم سکوت کنم! شاید آروم بگیرم شاید!
دیگه چی بگم...
سلام واقعاً راست میگی خیلی سوت و کور شده اینجا.انقدر مشکلات زیاد شده هر کسی یه گرفتاری داره امیدوارم همشون سلامت باشن
سلام حسین جان
بله متأسفانه همین طوره
فارغ از مشکلات شخصی مصیبت هایی که در حال حاضر تو این خراب شده وجود داره بی تأثیر نیست
من مدت زیادیه هر وقت بالا پشت بوم میرم مثل دیوونه ها با خودم حرف می زنم
و بارها میگم خدایا به کمک خودمون کاری کن این بی همه چیزا سقوط کنن!
برام شده رؤیای بزرگ چه وقت اینا گم می شن میرن دست از سر ایران خانم برمیدارن!
میگم نفس داشته باشم ببینم کله پا شدن اینا یه نفس عمیق تر بکشم بعد برم زیر خاک!
این روزا خیلی بیمارگونه حرص می خورم و فکر می کنم فقط من این طور نیستم خیلیا دیوونه شدن دیگه!
مسعود امینی میگه:
قوم مغول اومده باز دوباره!
یخ زده مغز مردم بی چاره!
آفت طاعون زده جالیزارُ!
با نعش مردم می سازن دیوارُ!
از همون موقع از همون روزایی که به قول تورج نگهبانِ عشق: نگفتمت تنها مرو! شب در کمین نشسته!
از همون روزای سیاه این دیوار شوم ساخته شد با خون تا این روزا!
من و تو و خیلیای دیگه باید قربانی ی ایدئولوژی ی مسموم و وحشت انگیز این قوم مغول بشیم تا اونا به خواسته هاشون برسن!
از ماست که بر ماست!
جمهوری ی بی همه چیز زمین مفتی گیر آورده به اسم ایران و انگار تا ویران نکنه این زمین درجه یک و پاکُ از پا نمی شینه!
از بیرون هم همیشه بهش کمک می شه
بسه گاهی اوقات از حرف زدن خودم حالم به هم می خوره که من دارم چی میگم فایده ش چیه
حرف دلمو زدی دست رو دلم نزار که خونه بعضی وقتا انقدر فکرو خیال میکنم قلبم درد میگیره.هر روز منتظرم که این رژیم سقوط کنه.به آینده هیچ امیدی ندارم فقط از خدا میخوام زودتر این وضعیت درست بشه جوونیمون تو این مملکت خراب شده داره از بین میره فقط تنها کاری که میشه کرد دعا کردنه
دل ها همه خون شده آره شده
اون قلب درد و سینه درد رُ من هم دارم و گمون کنم حالا دیگه همه ی با کینه ها! با غرور ها! داشته باشن
حسین جان یک چیز رُ فقط اشتباه نکن فقط با دعا کردن همه چیز درست نمی شه
همه مون خدا خدا کنیم صداش بزنیم می شنوه صدامونُ این یه بحث دیگه س!
ولی فقط دعا هیچ کاری نمی کنه
دقیقن اونا هم همین طرز تفکر رُ از من و تو می خوان!! حواست جمع باشه!
درست میگی.فقط امیدوارم هرچه زودتر این رژیم عوض بشه بتونیم یه نفس راحت بکشیم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دهنت سرویس با این قیمت زدنات
چی شده دیوث . من هنوزم یادمه .
1 = 2500
2 = 5000
به همین ترتیب
چند تا سیدی هم داشتی
اونارم همون 2500 زدم چون دیگه قیمت سیدی خام فرق زیادی نداره الان