نوشته اصلی توسط Allaxa نکبت کسی مگه یوزرو میخونه وقتی اواتار دختر باشه صفرتو باز میکنما
نوشته اصلی توسط Hadi اینم یه جوری مث شاتل مسخره بازی درمیاره میگه تو ساعت 4 تا 1 دانلود منصفانه تازه 112 گیگ هم در کار نیست فقط 12 گیگ در یه سال یه مودمم بت هدیه میده که من 2 تا دارم جشنواره هاش 6 تا بود یه جشنواره داشت 60 گیگ یکساله سرعت 12 من اونو انتخاب کردم مودم هم نمیداد 68 تومن
نوشته اصلی توسط Hadi صفرتو باز میکنما بیاع
نوشته اصلی توسط Allaxa بیاع یه تشکر بزن میمیری
نوشته اصلی توسط Hadi یه تشکر بزن میمیری 18 هزار تشکر داشتم 14 هزار هم تشکر کرده بودم هر وقت اون 18 هزار برگشت چشم
نوشته اصلی توسط Allaxa 18 هزار تشکر داشتم 14 هزار هم تشکر کرده بودم هر وقت اون 18 هزار برگشت چشم الان که هزار و 600 تا تشکر داری یعنی نباید در قبال این صدتا داشته باشی
نوشته اصلی توسط Hadi الان که هزار و 600 تا تشکر داری یعنی نباید در قبال این صدتا داشته باشی در واقع دارم اعتراض میکنم میگم تشکرهامو برگردونید لاشیا
نوشته اصلی توسط Allaxa @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حال میکنیا همش نقل میشی ها؟ ع ممنوع الورود بودم ک
نوشته اصلی توسط Allaxa حالا از کدوم امامی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسم خودتو ب مضحکه بگیر اسمت چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن