نوشته اصلی توسط Hadi از اهل حق و تسنن بدم میاد مخصوصا الحق احمق آتئیست ها از همشون احمق ترن
نوشته اصلی توسط HADIS ما ده برابر میگیرم ، آی عم الحق اصن می تو هادی تو هم بیا یه سبیل تحمل میکنیم عوضش 27 روز سود میکنیم
نوشته اصلی توسط Hadi واقعا شیعه کامل ترین و بهترین دینه شیعه مذهبه نه دین
نوشته اصلی توسط Hadi البته طبیعیه نشنیدی تا حالا کلا این عتیقه ها تو شهرستان صحنه و کرمانشاه بیشتر رواج داره البته بیشتر تو شهرستانه تا خود کرمانشاه
نوشته اصلی توسط Hadi البته طبیعیه نشنیدی تا حالا کلا این عتیقه ها تو شهرستان صحنه و کرمانشاه بیشتر رواج داره آهان
اسم شما دو نفر فقط یه S تفاوت داره پیوندتان مبارک بیایید صیغه جاری کنم برایتان
نوشته اصلی توسط Allaxa اسم شما دو نفر فقط یه S تفاوت داره پیوندتان مبارک بیایید صیغه جاری کنم برایتان ای غرب پرست به زبان پارسی بنگر تفاوت دارن ،حدیث هادی
نوشته اصلی توسط HADIS آهان یعنی خیلی حالم ازشون بهم میخوره یه تعصبی هم دارن که نگو اه اه .... فرهنگشون در حد پایین خیلی پایینه
نوشته اصلی توسط HADIS ای غرب پرست به زبان پارسی بنگر تفاوت دارن ،حدیث هادی احادیث برای هدایت گفته شده اند و حدیث در واقع هدایت کننده و هادی است پس حدیث = هادی
نوشته اصلی توسط Allaxa اسم شما دو نفر فقط یه S تفاوت داره پیوندتان مبارک بیایید صیغه جاری کنم برایتان خجالت بکش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 125 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 125 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن