[QUOTE=Amir';881608]اینم آموزشش توسط خودم.تست کن جوابشو بده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 0001.mp4.html
[QUOTE=Amir';881608]اینم آموزشش توسط خودم.تست کن جوابشو بده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 0001.mp4.html
فقط موقع ریکاوری خواستی فایلاتو ذخیره کنی تو یه درایو دیگه ذخیره کن بجز c تو هر درایو دیگه ای میتونی ذخیره کنی
اولش وارد نرم افزار شدی دوبار رو درایو c کلیک کنی شروع میکنه به اسکن.بستگی به حجم درایو c ممکنه بین 10 دقیقه تا نیم ساعت طول بکشه تا اسکنش تموم بشه.پایین نرم افزار تایم میزنه
اگه بعد اسکن همونجور که تو کلیپ هست فایلاتو پیدا نکردی تو قسمت بالای نرم افزار سرچ کن شاید پیدا بشه
حسین جان دوست عزیزم با یک دنیا تشکر فایلهام برگشت ولی همینطور که گفتی یه سِریشون خراب شده ولی خیلی خوشحال شدم که همون فایلهای خراب هم برگشت
چون نمیدونستم که چیا بوده باز از روی اسماشون میتونم دانلود کنم فکرمو راحت کردی داداشم توی این چند روز فکرم خیلی خراب شده بود خیلی خیلی ازت ممنونم. خیلی پیگیر بودی امیدوارم بتونم این لطفت رو جبران کنم.
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)