دروغ نگو آینه
که من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبدبختی ماگناه بیگانه نبودپیوند ِ من و شماصمیمانه نبودبودیم به ظاهرهمه مشتاق وطندر باطن ِ مانقشی از آن خانه نبودخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمدروغ نگو آئینهکه من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
تو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
از شانس تخمی تخیلی ما بنزین هم گرون کردن دیگه باید تو باک ماشین بشاشم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
سلام قربونت تو خوبی؟ من چند ساله دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم همچین مشکلی ندیدم به هیچ عنوان گیر یا هنگ نمیکنه همین العان یه دی وی دی کپی کردم 12 دقیقه ای کپی کرد.قبلا ویندوز 7 داشتم دقیقا سرعتش همینجوری بود.فقط ویندوز 10 یکم بوت شدنش کنده.البته من لپ تاپم core i5 رمش 4 هاردش 500 .سیستمت چیه؟ یه نسخه جدید ویندوز 10 روش نصب کن شاید مشکلت حل بشه.
در حال حاضر 169 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 169 مهمان ها)