کونکش برو تو گوگل سرج کن میاد دیگه هنوز بیل تو کویون موندی تو؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیه کونی دلم واس لپات تنگ شده بود
فقط بعضیا که کویونشونو پاره می کنن تو ایران درس میخونن دلم قش میره اخه مگه ارزشی داره دکتری هم بگیری یه عنی دیگه تو ایران فقط باید پزشکی خوند بقیه رشته ها از بیخ ریده شده همه بیکار فقط واس سهمیه ایا خوبه
اونا مرد بودن نه مث ما . ما فقط میشینیم تا ببینیم دیگه چه بلایی مونده سرمون بیارن
یا عین این زنا به خاله زنک بازی مشغولیم تخم تو پامون نیست . ناراحت نشیما غیرت نداریم به خدا
فعلا که بخور بخوره مردم عادی تو قهقهران با این رویه که در پیشه والا هرچی بیسواد سهمیه ایه تو اداراته پزشکامونم اینطور شده وای به حالت مریض شی از قصد دارویی میدن که چندماه بعد بری عمل دیگه بود و نبودت با خدا .... والا قدیم لاقل باسوادا بود کاری بودن کاش دانشگاها بدون ازمون ورودی نبودن
من نه اوریم نه اوری برامم اصلا مهم نیست یه مملکتو ملتش میسازه امریکارو برو ببین دیگه اینستا دستته میبینی چه راحتن کو کار خدایی دغدغه داشته باشن تا همون دبیرستان میخوننو جشنو ازدواج یاهم کسی دلش خواست دانشگاهو کارا پژوهشیو....
از ملت بیسواد هیچ بخاری بلند نمیشه چون نمیدونن و هنوز درگیر جادو جنبلن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا یخورده قالبو عوض کن این چیه چندساله همینه قبلنا هرسال عوض میکرد مورتوض
دلم واست تنگ شده بود دیوث چطوری؟
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)