صفحه 6635 از 6885 نخستنخست ... 5635613565356585662566336634663566366637664566856735 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 66,341 به 66,350 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

باز میشه براتون ؟

2. 4 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

باز میشه براتون ؟
    نه باز نمیشه.با v p n تست کردم.هیچ جوره باز نمیشه

4. 4 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    این سایت ثبت نام معیشت یارانه ای س خیر امواتشون

6. 4 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ریدم به خودشونو.سایتشون بی ناموسا

8. 4 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اگه خوش باور و ساده دل نبود ملتمون

اگه رنجی که میبرد مزد میگرفت رعیتمون

اگه از هر سو نبود ظلم و ستم قسمتمون

حالا هر بی سر و پایی نمیشد …

تو به دادم برس همشهری برس عاشقتم

اگه از نعش گلا کشته تعل انبار نمیشد

وسط میدونامون تق تق رگ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ار نمیشد

هر چی چوب بود میسوزوندیم و دیگه دار نمیشد

دلم از هر کی علمدار که بیزار نمیشد

ببین همشهری ببین گلدونامون گل ندارن

قنات ها خشکیدنو رودخونه ها پل ندارن

قفسا پر شدن و جا واسه بلبل ندارن

باغچه ها خونیینو نرگسا سنبل ندارن

و به دادم برس همسایه برس مخلصتم برس همسایه برس

یه روزی روز میشه آخر خونریزی میشه

حق به حق دار میرسه اول پیروزی میشه

همه ی خرابه ها آباد و آبادی میشه

قفسا پاره میشه میشکنه آزادی میشه

آزادی میشه برس همسایه برس مخلصتم برس همسایه

10. 5 کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    شاهرخ - همشهری

12. 4 کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    به ساعت شکست ,
    هنوز امید هست ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

14. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سیاست‌های اقتصادی بلند مدت حکومت

بر اساس آمار ارائه شده توسط مسئولان جمهوری اسلامی ایران، در این اعتراضات اغلب دستگیرشدگان بیکار یا دارای مشاغل کم‌درآمد بوده‌اند و وزارت اطلاعات از یکسال قبل پیش‌بینی این اعتراضات را می‌کرده‌است. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جامعه‌شناس نیز، بر قابل پیش‌بینی بودن این اعتراضات تأکید می‌کند و می‌گوید که «تقریباً کسانی که صاحب اندیشه و فکر بودند، از قبل می‌دانستند که مسیری که حاکمیت و نظام سیاسی ما پیش می‌برد، مسیری است که در آینده با دشواری‌های جدی روبرو خواهد شد. سوء کارآمدی‌ها، فساد و متأسفانه تبعیض‌ها بین مناطق مختلف کشور مواردی بود که اول از همه طبقهٔ متوسط و اندیشمندان را حساس کرد و سعی می‌کردند با اعتراضات خود حاکمیت را نسبت به ادامه مسیر غلطی که در پیش گرفته بود، آگاه کنند، اما متأسفانه دیدیم که با آن اعتراضات برخورد شد.» او اضافه می‌کند که «امروز ما مانده‌ایم با یک اقتصاد ورشکسته، فسادها، تبعیض‌ها و سیاست‌های غلطی که طی ۳۰ الی ۴۰ سال باعث تخلیه روستاها شد. در حاشیه کلان‌شهرهایی که در آنها ثروت و منابع اقتصادی متمرکز شده، لشکر گرسنگانی شکل گرفته‌است که هر روز برای هجوم به کلان‌شهرها آماده‌تر و با انگیزه‌تر هستند.» از نظر معیدفر «سیاستمداران ما فعلاً ممکن است بتوانند با برخوردهای امنیتی اوضاع را جمع کنند اما در واقع این لشکر گرسنگان چنان قدرتی خواهند داشت که هیچ‌کسی جلودار آنها نیست.»

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جامعه‌شناس، در مورد زمینهٔ اعتراض‌ها باور دارد که این اعتراضات یا در شهرهای کوچک بوده‌اند، یا مناطق نسبتاً فقیر شهرهای بزرگ. به عنوان نمونه، در تهران بزرگ، اوج اعتراضات در مناطقی مثل رباط کریم، ملارد، شهریار، قلعه حسن‌خان، و اسلامشهر بوده‌است. اعتراضات در اهواز، اصفهان، شیراز، تبریز، و…، همه در مناطق فقیر و زیر متوسط رخ داده‌اند. او معتقد است که برای مردم این مناطق «هیچ چشم‌اندازی در باب بهتر شدن زندگی‌شان از حیث اشتغال و رفاه» وجود ندارد، بلکه با «تدوام تحریم‌ها و گسترش‌طلبی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و فساد شایع در کشور، وضعیت آنها هر روز بدتر خواهد شد». به نظر او با توجه به زمینهٔ اقتصادی قشرهای شرکت کننده، این اعتراضات در آینده حتماً دوباره تکرار خواهد شد.

16. 4 کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    منی که الان 25 ساله تشریف دارم و تو این سال ها کلا یه لحظه شادی رو تجربه نکردم ، همش حسرت خوردم و چشمامو بستم و گذشتم ، همش عجله کردم واسه چیزی که خودمم هم می دونستم که هیچ ، هیچ ، هیچ ... دیگه برام مهم نیست کی میره و کی میاد ، منی که با 25 سال سن حتی 25 هزارتومن پس انداز ندارم ، از صبح تا شب جون می کنم و باز می بینم که هیچ ، هیچ ، هیچ ، دیگه برام مهم نیست کی هست یا کی نیست ، مگه چقدر قرار عمر کنم که 25 سالش رو تو فلاکت و سختی گذرونم ...

اینقدر خسته ام که دیگه دارم لحظه شماری می کنم واسه مردن
    خون بهای این عمر که ازم گذشته رو از کی باید بگیرم ، کی می تونه واسه این همه سال زخم مرهم بیاره ...

ویرایش توسط Milik : 11-30-2019 در ساعت 02:20 AM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

18. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    خیلی خسته ام خیلی ،

از خودم گفتم چون پیش خودم فکر کردم که شاید اگه ما به کار ببرم خیلی ها رنجیده خاطر بشن ...

میگذره این روزا ؛ ما می مونیم و فریاد های بی صدا ، بغض های گلو گرفته ، نفس های سرد ، چهل ساله هر بلایی سرمون آوردن رو فکاهی کردیم و خندیدیم و فحش دادیم ، ما لیاقت مون همینه ، همیشه رعیت باشیم و چوب ارباب تو سرمون ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

20. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6635 از 6885 نخستنخست ... 5635613565356585662566336634663566366637664566856735 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)