سلام دوستان موزیک باران.یلدای همگیتون مبارک
سلام دوستان موزیک باران.یلدای همگیتون مبارک
03. Mikis Theodorakis - Paola.11099
به قول دوستان دل خوش سیری چند ........
ویرایش توسط Hosseiin : 12-22-2019 در ساعت 02:28 AM
باز هم بی خبری ،
باز هم در به دری ،
شب سرما ، تاریک ،
شب تنهایی ماه ،
فصل زندان نگاه ،
آخرین جرعه ی جام ،
عمر کوتاه نگاه ،
رفتن از ورطه ی وصل ،
تا به رویا و هوس ،
حاصل عمر این بود ،
یک نفر تنها ماند ،
یک نفر در جمع مرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یعنی میشه ما اونروز و ببینیم البته نمی خوام فاز منفی باشم ولی این واقعیتیه باید قبول کنیم این قصه از اونجا شروع شده که ما رو با خودمون در انداختن از اونجایی که ما باید با پدر و مادرهای خودمون هم در بیافتیم ریشه تو افکار غلطی که داره هر روز تزریق میشه به خون و گوشت این مردم تا اونجا که توی تک تک لحظات زندگیمون جریان داره من خودم با تمام افکار پوسیده و خرافاتی مخالفم اما چه کنم نمیشه با عالم و ادم جنگید مردم گرفتار روزمرگی شدن از خواب پامیشن با یه سری افکار غلط استارت میخوره تا اون لحظه ای که میرن تو رختخواب واقعا چطوری میشه به این مردن روشن بینی داد و فهموند تمام این کارهایی که یه عمری داریم سرو کله میزنیم واقعا تاثیری توی بهبودی زندگیمون نداره و فقط مارو بازیچه دست یه سریا کرده من از خودم شروع کردم و یه مدت تمام کارهای غلطی که با د..ن سرو کار داره رو گذاشتم کنار و خیلی قشنگتر دارم زندگی میکنم میدونی کلا از اسارت اومدم بیرون چون شما وقتی خودتو مقلد یه مذهب میکنی داری افسار زندگیتو میسپاری دست اون البته این و بگم همه اینها برا رسیدن به یه مقصده که شما با سالم زندگی کردن خیلی راحت تر میتونی بهش برسی امتحان کنید از یه نقطه شروع کنید مهم شروع کردنه درسته ما خیلی محدودیتها داریم ولی قرار نیست که به خودکشی فکر کنیم بالاخره یه روز خوب میاد .......
در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 75 مهمان ها)