اگه خوب بود منم کمک می کنم
اگه خوب بود منم کمک می کنم
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
کدوم دریچه مصموم ؟ کدوم تله ؟ من کاری به این کانالا ندارما . اصلا . ولی خود تلگرام و اینستاگرام یه وسیله ارتباطیه که خیلی هم مفید و خوبه .
حالا اگه ما ایرانی ها جنبه استفاده شو نداریم اصن بلد نیستیم . پا تو هر جا بزاریم اونجا رو ویران می کنیم تقصیر شبکه نیست . خیلی پیچیده تر از این حرفاست . اصل اصلش تقصیر دولته بعدشم خود ما .
میریم اینستا گند میزنیم . تلگرام گند میزنیم . همه جا . بهمون بر نخوره . این شبکه های مجازی اینستاگرام برو ببین رفتار مردم اونور و با رفتارای ما .
یه سری ایرانی ها هستن که چیزی جر لودگی و سک.س و فوش . و اینا پیدا نمی کنی توشون . همه همینن . اونیم که میگه نه من خیلی خوبم . دروغ میگه
حتی من خودمم از همه بدترم . ولی هیچ وقت نمیام لایو بزارم با زن شوهر دار که با بچه رو تو سیسمونی خوابونده و آرایش غلیظی هم می کنه به جای اینکه پیش شوهرش باشه نصف شب
اومده با پسره داره از خاطرات دادنش تو مجردی حرف میزنه . من نمی فهمم اینا رو . تلگرامم شده برا یه عده آدم سود جو و فرصت طلب که خیلی هم دنبال شایع و پر از کذب و دروغ و از همه بدتر تبلیغه .
همه این رفتارا همه این شخصیت ها برمی گرده به خود رژیم . اگه میان اینستا تبلیغ صیغه یابی و تن فروشی این چیزا می کنن مقصرش اینستاس ؟ یا دولت بی تدبیری که هیچی به غیر تن برا ملتش باقی نذاشته
وقتی پاتو هر جا میزاری نان نیست . شکمم این حرفا حالش نمیشه . بچه حالیش نمیشه که تحریم چیه آمریکا چی کار می کنه . پدر مادر نداره و اینا رو نمی فهمه . وقتی هم بزرگ شد یه عقده ای مث ما میشه
بله بعضیام اینجور مجبور به تن فروشی میشن . البته همه با هم یکسان نیستن . همه با هم متفاوتن . یکی میده . یکی کلاه برداری می کنه . یکی هم دست از زندگی می کشه مث من .
من خیلی بی تربیتم شاید بیای اینجا دوتا شوخی یا فوش اصن هر چیزی ببینی دلت بگیره . ولی حدی دارم برا خودم . این کارم نکنیم می پوکیم . اینا همش برا خنده الکیه که زیر چشامون ازین بدتر گود نیفته .
دنبال معجزه هم نیستم مث تو . توام انگار داره مغزت شستسو میشه . این چه حرفیه که میگی ؟ یکی از تو دل وطن بیاد ؟ کدوم وطن ؟ وطنی که پر از خشم و کارای کثیفه دیگه وطن نیست
40 سال گذشت هر کی از دل همین وطن اومد شد رئیش جمهور هر کاره ای شد تو این نظام تنها چیزی که بهش فکر نکرد مردم بود . . مردم بعد از 40 سال پوچی و انتخاب غلط حالا دلشونو خوش کردن به شاهزاده که این بیاد پس حتما خائنن . ؟ جای خائنا رو یا عوضی میگی یا من درست متوجه نشدم
مگه شاهزاده و رضا شاه اونا مال این وطن نبودن ؟ اینا همه ایرانین . که تسلیم نشدن و رفتن . حالا اگه صد سالم بگذره بازم اجنوی نمیشن . این از انگلیس و روس و همه این فرقه ها جداست . این ایرانیه که اصالتشم از دل همین خاکه .
بعدشم مگه این همه سال نگفتن مرگ ب امریکا ؟ چیزی درست شد ؟ تحریم از کجا میاد ؟ ازین همه دشمنی عن قلاب که با اینا داره . چوبشم مردم بدبحت می خورن . هر بلایی سرمون بیاد تقصیر ایناست . چجور ایران میاد از سیاستای آمریکا دوری می کنه به خاطر مردم ؟ یا حفظ آرمان های خودش که همینم باعث میشه مردم هر روز بمیرن یا بیفتن به گدایی یا معتاد بشن یا برن بدن
اینا اصن مهم نیستن براشون که مردم . هر گیری دارن با امریکا به خاطر منفعت خودشونه . نه به خاطر مردم . جون تمام این سگو گربه بازی همش داره به مردم خودش لطمه میزنه . مردم نون می خوان . چی کار به کار سیاست دارن .
ویرایش توسط Hadi : 12-22-2019 در ساعت 11:23 PM
سوریه و یمن و عراق و این کشورای عربی اینا همش خوبه فقط آمریکا بده . هر کشوری سیاست داره . چطوریه که سیاست اینا برا بردن مردم به این بارگاه و نجف و مکه و اینا خوبه . به غیر از اینا رفتن آب و منابع طبیعی و سوخت کشور به کشورای امام خاک کرده خوبه
اما آمریکا و اروپا که حرف اولو تو تکنولوژی و قدرت و ارزش پول میزنه بده ؟ این همه دارن می فرستن کشورای اسلامی چی گیر مردم میاد ؟ آمریکام اول دلش به حال مردم نمی سوزه که اونم دنبال منفعت خودشه . ولی ازز جیب مردم که نمی خواد بزنه دنبال سفره مردم که نیست
اینا دارن از جیب مردم میزنن چون تحریم شده اروپان . کشور ایران با این همه منابع گاز و نفت و طلا خیلی ثروتمنده . درست . ولی مگه میرسه به مردم ؟ اصن سهمی ازش دارن این مردم ؟ نخیر . حالا دست آمریکا رو کوتاه کرده تاوانشم باید ما بدیم
نه تنها چیزی بهمون نمیرسه بلکه خیلی هم باید همه چیزو 4 برابر باهامون حساب کنن . مت دیگه حالم از حرفای تکراری بهم می خوره . بهتره دنبال معجزه نباشیم که یکی از دل خاک بیدار بشه . نخیر . فقط یه عده مردم بدبختن که خیلی وقته بیدار شدن یه جانم داشتم اونم گذاشتن برا من و شما . شاید یه کم بهتر فک کنیم . اگه قرار باشه یه اتفاق خوبی هم بیفته با مردمه . خیلی هم باید خون بدیم . ما که نه . ما تخم این حرفا رو نداریم . فقط در حد حرفیم .
کسی قرار نیست از دل خاک پا شه . قراره که انتخاب کنن .
منم میدونم منظورت رژیم نیست و اصن تره هم برا این رژیم خورد نمی کنی . منظورتو فهمیدم . ولی دارم میگم کیه این امام زمان که مارو نجات بده ؟ مگه به غیر از آخوند و دولت و نظام کسی قدرت داره که این کارو انجام بده اگرم بخوادم نمی تونه یا ترور میشه توسط بسیجی های فوق العاده بی شرف و بی ناموس .
ما که زمان شاه متاسفانه نبودیم . هیچ کی قدیس و فرشته نیست . هر رژیم یه ضعف هایی داشته برا خودش .
انقدم درگیر سلطنت طلب و این فرقه ها نباش . من به زندگیم نگاه می کنم . سلطنت طلب باشه ولی به مردمش برسه چه اشکالی داره ؟
این عن قلابم به خاطر همین چیزا درست شد گفتن سلطنت نه یه عده فک کردن آره یه مذهبی با خدا و مردمی از دل همین خاک فیلسوف پیدا شده که سلطنت طلبم نیست و دست مردمو خواهد گرفت
که معلوم شد با آمار اعدام و کشته و زندانی سیاسی و فقر و فحشا که این چقدر حروم زاده تر از کل تاریخ بوذ .
صد درصد سلطنت طلب خیلی بهتر از مزدوره .
و یه چیز خیلی مهم بگم انگار به خاطر دیدگاه و نظر رویایی ت هیچ وقت دنبال مصاحبه های رضا پهلوی نیستی . یه کم برو دیگاهشو نگاه کن این اصن دنبال سلطنت نیست بدبخت . خودشم دنبال شاهزاده بودنم نیست مردم بهش میگن شاهزاده
دیدگاه خودش با پدرش فرق داره تو یه مورد های که بهش اشاره می کنه
مگه من ا آمریکا دفاع می کنم ؟ من تو همون پست هم گفتم اونم دنبال منفعت خودشه دلشم به حال مردم نمی سوزه . ولی در اصلش با رژیم مشکل داره که صدمه شو ما می بینیم .
یه بار دیگه بخون چی گفتم . بعدشم گارد نگرفتم که . من انقد حالم از اینا بهم می خوره وقتی بحثش پیش میاد مادرمم باشه حرفای عجیب بزنه تند میشم
همین آمریکا هم خود رضا شاهم باهاش مشکل داشت تحریمم بود یه تو یه مسائلی . اما هر تحریمی هم که بود به مردم لطمه نمیزد چون سیاست ایران غلبه می کرد رو اونور نفت ایرانو با قیمت بالا می فروخت ..
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
حتی اگه ننگ این حکومت هم از این مملکت کنده بشه ، این همه مغز شستشو داده شده و فکر مریض باقی می مونه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)