@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اقا بی زحمت اموزش اسکرین شات گرفتن از فیلم با پات پلیر رو یه توضیح بده. ممنون
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اقا بی زحمت اموزش اسکرین شات گرفتن از فیلم با پات پلیر رو یه توضیح بده. ممنون
![]()
سلام سلام سلام من بعد از مدت ها برگشتم![]()
دوست عزیز موقعی که پات پلیر در حالِ پخش شدنه دکمه Alt و N رو میگیرید این پنجره باز میشه
این عددها رو به این شکل تنظیم کنید بعد قسمت Filename هر جا دوست داشتید ذخیره کنید تا اسکرین شات گرفته بشه توجه کنید اگه خواستید از دی وی دی اسکرین شات بگیرید از کلِ دی وی
دی نمیگیره باید از فایلِ اولی اسکرین بگیرید منظورم اینه جدا جدا میتونید اسکرین بگیرید فقط در دی وی دی اینطوره بقیه ی فرمتها رو خودش کامل میگیره.
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
درود بابک
این قطعه ی تیتراژ پایانی سریال خواب و بیداره که خیلی دوست دارم .
به نظرم خیلی عالی کار کرده روش پنجه طلایی استاد چشم آذر
ولی رسمی پخش نکرده توی آلبوم و جایی کیفیت به معنی واقعی کلمه مذخرفه .
اگه تو بهترشو پیدا کردی بفرست مرسی .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید توی کانال هواداران یا جایی باشه تو تلگرام که من ندارم
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)