بله آلبوم سیتی آف د سان
من توی پرانتز واسه اینکه شما متوجه ملودی ها بشید اسم کار ر نوشتم البته به غیر از هشت و نه
نمی دونم چرا من احمق و گیج یادم نمیاد این دو تا ر ملودی ها ر شاید هزار بار شنیدم و واسه م آشناس ولی عنوان کار یادم نمیاد
اگه شما شنیدید و تشخیص دادید به منم بگید حتمن اگرچه که مغز به هیچ وجه ملودی ها ر یادش نمیره ولی وقت شنیدن کار اینسترومنتال طبیعیه قدری گیج شدن چون پیچ و تاب ها عوض می شه و دیگه درگیر وکال نیست
کار اینسترومنتال البته مستقل به حساب میاد و شاید این طور خیلی آزادانه تر و رها تر باشه!
عنوان انگلیش تراک ها هم ممکنه جا به جا باشه پس و پیش باشه
نمی دونم تراکی که ما ر یاد فرنگیس سیاوش می ندازه چی داره! نمی دونم چه جوری حرفم بگم...
در رابطه با همین تراک تنظیم احتمالن مک کروم در مقابل تنظیم نوید نحوی ی جان شاید شوخی به حساب بیاد اون کار خودش مدرسه ی تنظیمه!
ولی اون صدای فلوت آدم ر به مستی وادار می کنه! یه غم وحشتناکی یه غم لذت بخشی هست تو این تراک که تمام سیاوش ر می شه پیدا کرد توش! تمام اون فیزیک صورت قشنگش! تراک پیچک هم همین طوره چه قدر می خواستم حرف بزنم و باز این مغز خسته همه ر از رو میز ذهن پرت کرد اون ور!
یاد حرف عارف افتادم که گفت دیدم سیاوش یه گوشه نشسته شیشه مشروبم دستش و داره زمزمه می کنه! ...
نمی دونم یادم رفت یادم رفت یه چیزای مهمی ر باید می گفتم
بذارید حد اقل اینو بگم و تموم کنم فلوت پیچک بهتر از ابی و البته خود اجرای بی رنگ و روی سیاوش به ما میگه: حالا دیگه تو ر داشتن خیالهههه!!
کار بی کلام انگار عصاره و شیره ی نغمه پرداز ما ر بهتر منتقل می کنه!
چی بگم دیگه نتونستم حرف بزنم برید خودتون بشنوید حرف ملودی ها و دنیای سیاوش ر! قریحه ی نابش ر!
اثر سیاوش قمیشی ی جان
همه ی تنظیم ها به احتمال زیاد استیو مک کروم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]