نوشته اصلی توسط Allaxa آی خوشگله میخوام باهات برقصم حرارت تنت رو گرمی پیرهنت رو بیار به آغوش من
نوشته اصلی توسط _Khashi_ بپاشیم رو سینا رهنما مث اون عکسه بت گفتم
نوشته اصلی توسط Allaxa یا مثلا اهنگ مادرمی خیلی شعرش بیخوده خو یه شعر خوب برا مادر میخوندی این چیه اخه مثلا همین نموندی ببینی رو واسه پدرش خونده ، ولی واسه مادرش گند زده تاج سرمی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 نوشته اصلی توسط peyman.2012 نوشته اصلی توسط peyman.2012 کف دست رو هم آنالیز کردی به این سرعت خودت نگاه کن انحنای کف دستش محشره سکسیه میره لای دو انگشت حالا جفتش یکیه یا دو تاست
نوشته اصلی توسط Hadi مث اون عکسه بت گفتم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ مثلا همین نموندی ببینی رو واسه پدرش خونده ، ولی واسه مادرش گند زده تاج سرمی نموندی ببینی در کل شعرها رو بهتر کنه و مسخره بازیا رو حذف کنه محشر میشه امیدوارم به آلبوم
پیمان چه شوقی انداخت بین ما عشق شوری در نهاد ما نهاد جان ما در بوته سودا نهاد
بری باخ آی بری باخ بری باخ
نوشته اصلی توسط Hadi بری باخ آی بری باخ بری باخ از پنجره سنگ میاد از چشم خمار اشک میاد شعرش جگرسوزه نخند الکی عین بازار خرمشهره دختره رو میخواد و به ننش میگه تا کاری کنه
نوشته اصلی توسط peyman.2012 عینک میزدین چشماتون آسیب نبینه چرا دیگه آشکار نبود اول دوباره برگرد چند صفحه قبل عکس هولناک داریوش رو ببین این عکسا از یادت میره مراعات کردم زیاد سک..س..ی نزاشتم کف دست رو هم آنالیز کردی به این سرعت ک.یرم توش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 66 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن