نوشته اصلی توسط Hadi واجب شد یه سفر بیام مشهد منظورت نیشابوره ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L منظورت نیشابوره ؟؟؟ آره دیگه فقط آدرس آرایشگاه رو لطف کن
نوشته اصلی توسط Hadi آره دیگه فقط آدرس آرایشگاه رو لطف کن من خودم در به در دنبالش می گردم
نوشته اصلی توسط R A S O O L من خودم در به در دنبالش می گردم نمیدونی کدوم آرایش به گاست ؟ خسته نباشی دلاور پس از کجا میدونی تو آرایش به گاه کار میکنه
نوشته اصلی توسط Hadi نمیدونی کدوم آرایش به گاست ؟ خسته نباشی دلاور پس از کجا میدونی تو آرایش به گاه کار میکنه طی تماس تلفنی همون شب گفت
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi واجب شد یه سفر بیام مشهد میخوای بیای زیارت یا که چشم چرونی؟؟!
نوشته اصلی توسط R A S O O L طی تماس تلفنی همون شب گفت طی اون تماس تلفنی تو اون چند ساعت چند دست زدی ؟ راستشو بگو
نوشته اصلی توسط peyman.2012 میخوای بیای زیارت یا که چشم چرونی؟؟! میخوام بیام با یه تیر دو نشون بزنم هم زیارت هم سیاحت
نوشته اصلی توسط Hadi طی اون تماس تلفنی تو اون چند ساعت چند دست زدی ؟ راستشو بگو میگفت الان شلوار پام نیست دامن پوشیدم
نوشته اصلی توسط R A S O O L میگفت الان شلوار پام نیست دامن پوشیدم احتمالا هنسفری تو گوشت بوده و دستاتم تو شلوارت میمالونده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن