@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نیز به سوال فوق پاسخ بگوی
ضمنا ولز - پرتغال چی میزنی و سایت چی زده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نیز به سوال فوق پاسخ بگوی
ضمنا ولز - پرتغال چی میزنی و سایت چی زده
من اگه wav باشه که دانلود کنم !
اگه نبود flac !
اگه نبود m4a !
اگه نبود mp3 !
چاره ای نیست !
هادی راست می گی ! من کلا با flac مشکل دارم !
ولی تا اون جایی که من می دونم flac و wav ذره ای با هم تفاوت ندارن !
فقط flac مثله فایل rar فایل رو تا حد امکان فشرده می کنه !
دقت کن ! فشرده می کنه ! ولی حذف نمی کنه !
پس موقعی که تو با یه نرم افزار استاندارد flac رو به wav تبدیل کنی در واقع فایل flac رو از حالت فشرده مثله rar خارج کردی !
دلیل اینکه من فایل های flac رو به wav تبدیل می کنم اینه که حتما و حتما می خوام با نرم افزار itunes گوش شون بدم !
در مورد نرم افزار itunes اگه خواستی بعدا برات توضیح می دم !
الان حال ندارم ! سه بار . . . زدم !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام آرشیو موزیک باران ! با تشکر ویژه از امیر و تمام دوستانی که آلبوم فرستادن . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نباید تمام صفحه بزرگ شده باشه
شب بخیر عزیزم توام برو بخواب
در ادامه پست بالا
ضمنا روی گوشی با چی پلی میکنی و رو گوشی چی میریزی با توجه به محدودیت هاش؟
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)