صفحه 823 از 6885 نخستنخست ... 32372377381382182282382482583387392313231823 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 8,221 به 8,230 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نمایش پست ها
    دمت گرم فک نمیکردم از تو آبی گرم شه دستت درست

فقط دو تا سوال میمونه

یکی این که ارشیو بازی رو از کجا تهیه میکنی ارزون در بیاد دانلود میکنی یا میخری

دوم مشتری از کجا گیر بیاریم تلگرام که میدونم یادمه یه وبلاگم زده بودی از کدوم راه خوب تبلیغ میشه منظورم اینه مثلا" بخوایم واسه شهرستان پست کنیم نمیصرفه که . اینجا رو باید چیکار کرد . درود و هزاران سپاس
    1. ارشیو رو والا یکی از دوستام مغازه داشت همین بازیهای کامپیوتر میفروخت کارش نگرفت ارشیو رو از اون گرفتم
    ولی باز جدیدارو دیگه مجبوری باید دانلود کرد چون تا این شرکتای بیرون بیان مجوزو این کوسسسو شعرارو بگیرن بازی از تب و تاب میوفته

2 مشتر من اولش از تبلیغ تو دیوار مشتری گیر میوردم بعد یکی از همین مشتریا پیشنهاد کانال رو داد
    وبلاگم زدم ولی چون همه سرشون تو تلگرام دیگه زیاد سمت سایته نرفتم

پستم که مورد نداره هزینه پست رو خوده اون طرف که بازی میخره باید بده نه شما من از طریق پست زیاد میفروختم ولی دیوثا گیر دادن گفتن باید مجوز بگیری

بهترین گزینه هم دست فروشی هست که من خودم بیشترین سود رو تو همین بساط کردن داشتم

2. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ببین هادی جون خرج داره واسش تو پول پست و دی وی دی خام و یه پولی واسه رایت بش بده شماره کارت ازش بگیر بریز به حسابش همین الان میشینه واست رایت میکنه ، در غیر این صورت هیشکی نمیاد واسه رفاقت وقتشو تلف کنه و پول توش نباشه

فوق حرفه ای
    ببین هادی جون خرج داره واسش تو پول پست و دی وی دی خام و یه پولی واسه رایت بش بده شماره کارت ازش بگیر بریز به حسابش همین الان میشینه واست رایت میکنه ، در غیر این صورت هیشکی نمیاد واسه رفاقت وقتشو تلف کنه و پول توش نباشه
    چه داری میگی تو ؟ مگه گفتم نمیدم هزار بار بش گفتم هر چقدر میخوای بگو شماره کارتم بده تا بریزم ...

ولی این زاتش خرابه ربطی به این چیزا نداره دوست داره حال میکنه آدمو بزاره سر کار

وقتی از چیزی اطلاع نداری الکی حرف نزن ... اعصابم خورد شد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    چه داری میگی تو ؟ مگه گفتم نمیدم هزار بار بش گفتم هر چقدر میخوای بگو شماره کارتم بده تا بریزم ...

حتما برات میزنم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    حتما برات میزنم
    زر نزن بابا میزدی همون موقع میزدی .. روزی 3 تا هم میزدی کافی بود ولی تو زاتت خرابه ..

الکی این حرفارو هم بهونه نکن ... اگه مَرد بودی به قولت عمل میکردی ... خوبه حالا در آمد زیادی هم ازین فروش بازیا نداری که خودتو گم کردی

اگه داشتی چه کار میکردی ... رفتارت تو این چند ماه قشنگ بم ثابت شده که این حرفارو میزنم

حرفه ای
    زر نزن بابا میزدی همون موقع میزدی .. روزی 3 تا هم میزدی کافی بود ولی تو زاتت خرابه ..

الکی این حرفارو هم بهونه نکن ... اگه مَرد بودی به قولت عمل میکردی ... خوبه حالا در آمد زیادی هم ازین فروش بازیا نداری که خودتو گم کردی

اگه داشتی چه کار میکردی ... رفتارت تو این چند ماه قشنگ بم ثابت شده که این حرفارو میزنم
    بله حق با شماست ولی من راست میگم

فعال

غلط کردم به خدا منظوری نداشتم تو اعصابت خورد بشه منم اعصابم خورد میشه به خدا جدی میگم نمیدونستم گفتی بش پول میدی

محسن خب میگه پولشو بت میدم چرا براش نمیزنی مگه تو پول نمیخوای چه فرقی میکنه بازی بفروشی یا فیلم شماره کارتت رو بده بش تا برات بریزه هر چقدر خرجش میشه ، جدی میگم محسن .
    به خاطر منم که شده واسش رایت کن بفرست . خودمم مشتریت میشم فیلم های بهروز رو داشته باشی میخوام دوست دارم قول بدی واسش انجام بدی مردُ مردونه.

فوق حرفه ای
    بله حق با شماست ولی من راست میگم
    حرف آخر :

مگه نمیگی راست میگم پس شماره کارت بده بریزم برات بعدم تا یه ماه دیگه صب میکنم اینم به خاطر اینکه سرت شلوغه روزی 4 تا بزن
    بعد از 9 ماه انقد به تو رو انداختم به بابای خدا بیامرزم رو ننداختم

اگه نمیخوای دیگه ... حرفی ندارم

فعال
    1. ارشیو رو والا یکی از دوستام مغازه داشت همین بازیهای کامپیوتر میفروخت کارش نگرفت ارشیو رو از اون گرفتم
    ولی باز جدیدارو دیگه مجبوری باید دانلود کرد چون تا این شرکتای بیرون بیان مجوزو این کوسسسو شعرارو بگیرن بازی از تب و تاب میوفته

2 مشتر من اولش از تبلیغ تو دیوار مشتری گیر میوردم بعد یکی از همین مشتریا پیشنهاد کانال رو داد
    وبلاگم زدم ولی چون همه سرشون تو تلگرام دیگه زیاد سمت سایته نرفتم

پستم که مورد نداره هزینه پست رو خوده اون طرف که بازی میخره باید بده نه شما من از طریق پست زیاد میفروختم ولی دیوثا گیر دادن گفتن باید مجوز بگیری

بهترین گزینه هم دست فروشی هست که من خودم بیشترین سود رو تو همین بساط کردن داشتم
    دستت درد نکنه عالی توضیح دادی

حرفه ای
    حرف آخر :

مگه نمیگی راست میگم پس شماره کارت بده بریزم برات بعدم تا یه ماه دیگه صب میکنم اینم به خاطر اینکه سرت شلوغه روزی 4 تا بزن
    بعد از 9 ماه انقد به تو رو انداختم به بابای خدا بیامرزم رو ننداختم

اگه نمیخوای دیگه ... حرفی ندارم
    هر وقت وقت کردم برات میزنم پولتم بذار جیبت ****** ******
    دستت درد نکنه عالی توضیح دادی
    اگه خواستی همچین کاری کنی بگو تو تهیه ارشیو کمکت میکنم

با راهنمایهای بیشتر

12. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 823 از 6885 نخستنخست ... 32372377381382182282382482583387392313231823 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 203 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 203 مهمان ها)