نوشته اصلی توسط Allaxa @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مگه خبر نداشتی که قراره نت ارزون بشه ؟ البته این چیزی که تو میگی خیلی خوبه شرکتای دیگه هیچ فرقی نکرده فقط ترافیک شده 3300
نوشته اصلی توسط Allaxa هادی نویزگیر هم انگار تاثیر داره رو سرعت اره؟؟؟ تابحال با نویزگیر سرعتم 450 بود Snr 134 بود نویزگیر حذف کردم مستقیم وصل کردم سرعتم شد 800 Snr اومد 50 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] والا نمیدانم چه بگم واسه من که اینجوری نیست
یعنی سرعتت رفت بالا ؟
نوشته اصلی توسط Hadi مگه خبر نداشتی که قراره نت ارزون بشه ؟ البته این چیزی که تو میگی خیلی خوبه شرکتای دیگه هیچ فرقی نکرده فقط ترافیک شده 3300 فک نمیکردم به این زودی
نوشته اصلی توسط Hadi یعنی سرعتت رفت بالا ؟ آره
نوشته اصلی توسط Allaxa فک نمیکردم به این زودی عجب .. مگه نگفتن از اول مرداد ؟!
نوشته اصلی توسط Hadi عجب .. مگه نگفتن از اول مرداد ؟! زودتر گیگها رو مصرف کنم تا جلو چشمم نباشن غصه نخورم
نوشته اصلی توسط Allaxa زودتر گیگها رو مصرف کنم تا جلو چشمم نباشن غصه نخورم خب به ضررته خب باید 30 تومن دیگه بدی .. تازه فک کنم خارجی و داخلی هم باشه اون 50 گیگ
نوشته اصلی توسط Hadi خب به ضررته خب باید 30 تومن دیگه بدی .. تازه فک کنم خارجی و داخلی هم باشه اون 50 گیگ اوف حواسم به این قسمتش نبود
3 تا 30 گیگ بعلاوه یه 40 گیگ دارم الان دست نخورده فکر کن با پولش از اون 50 گیگیا میخریدم البته اگه خارجی داخلی نباشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 74 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن