[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
هرچی مهربونی کرده دل من
خودشو قربونی کرده دل من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم عوض کردم شرایط جدید این شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریت به 8000 رسید ولی Snr از 6 رسید به 10 هنوز کمه
رفتم همونطور که گفته سیم مفتولی بگیرم یارو میگفت سیم مفتولی سوکت نمیخوره فقط سیم رشته ای
اخرش یه سیم 9 متری مفتولی خریدم و یه سیم رشته ای 20 سانتی سوکت دار بهش چسبوندم این شد
شاید اگه یه سیم مفتولی سوکت دار پیدا میکردم وضع خیلی هم بهتر می شد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم های وب گفتش تست سر خط Snr 14 بوده
اینکه الان 10 هست بخاطر همون 20 سانت سیم داغونه هست فک کنم
میترسم دست بزنم خراب بشه
الان 8000 هست اگه پایین اومد باشه فک کنم میشه یک متر سیم کوتاهتر کرد یا حتی اون تیکه 20 سانتی رو بکنم 5 سانت
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)