نوشته اصلی توسط Hadi من اگه 8 باشه یا 12 سرعتم هیچ فرقی نداره تو سرور خارج 500 هه یه سرور خارج بده من تست کنم عکس برات بفرستم
نوشته اصلی توسط Allaxa اگه اون 2 متری رو مثل من بکنی 20-30 سانت اوضاعت بهتر نمیشه؟ یه امتحان بکن ضرر نداره راه نداره متاسفانه سیم مخابرات تا تو حیاط اومده باید چند متر بش سیم بزنم تا بیاد داخل خونه .. چون تلفنم بش وصل میکنم زدم تو پریز .. سیم سر خط هم چک کردم بهتر شده بود تا 12 هزار رفته بود سرعتم بعد snr هم شده بود 10
نوشته اصلی توسط Allaxa یه سرور خارج بده من تست کنم عکس برات بفرستم تو همین باران دانلود کن یه آهنگ یا آلبوم ..
نوشته اصلی توسط Hadi راه نداره متاسفانه سیم مخابرات تا تو حیاط اومده باید چند متر بش سیم بزنم تا بیاد داخل خونه .. چون تلفنم بش وصل میکنم زدم تو پریز .. سیم سر خط هم چک کردم بهتر شده بود تا 12 هزار رفته بود سرعتم بعد snr هم شده بود 10 منم تلفن وصل میکنم خب اسپلیتر دارم شاید اسپلیتر باعث افت شده من هی گردن اون 20 سانت میندازم
نوشته اصلی توسط Allaxa ریت هادی 10 هزار ریت من 8000 چرا اخه چرا الان اوضاع تو از من بهتره ..
حواسم کجاست نمیدونم
مستقیم بیار تا دم تلفن خونتون بعد یه 5 سانتی سوکت دار بهش وصل کن بزن تو اسپلیتر بعد از اسپلیتر هم برا تلفن خونه استفاده کن هم مودم عالی میشه یه تست بکن خب
نوشته اصلی توسط Allaxa حواسم کجاست نمیدونم تازه من بعضی وقتا هم میشه 6 snr م
نوشته اصلی توسط Allaxa مستقیم بیار تا دم تلفن خونتون بعد یه 5 سانتی سوکت دار بهش وصل کن بزن تو اسپلیتر بعد از اسپلیتر هم برا تلفن خونه استفاده کن هم مودم عالی میشه یه تست بکن خب خب منم همین کارو کردم دیگه ..
Hadi, peyman.2012
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن