[QUOTE=yaran;188225] نوشته اصلی توسط Mo$en گفتم که نقاش ساختمان پس وضعت خوبه خدارو شکر
[QUOTE=Mo$en;188231] نوشته اصلی توسط yaran پس وضعت خوبه خدارو شکر ای بابا وقتی 6 ماه از سال رو کار میکنی 6 ماهشو بیکاری چه وضع خوبی الان رنگ گرون شده ولی متراز نه تا به یارو میگی متری 7 تومن سکته میکنه
[QUOTE=yaran;188259] نوشته اصلی توسط Mo$en ای بابا وقتی 6 ماه از سال رو کار میکنی 6 ماهشو بیکاری چه وضع خوبی الان رنگ گرون شده ولی متراز نه تا به یارو میگی متری 7 تومن سکته میکنه به سلامتی انشالله درس میشه اما خوبه دیگه تو زمستون کار نمیکنی.باور کن من سگ لرز میزنم با موتور.سرم درد میگیره
[QUOTE=Mo$en;188272] نوشته اصلی توسط yaran به سلامتی انشالله درس میشه اما خوبه دیگه تو زمستون کار نمیکنی.باور کن من سگ لرز میزنم با موتور.سرم درد میگیره خوب برو یه کار درست حسابی
[QUOTE=yaran;188279] نوشته اصلی توسط Mo$en خوب برو یه کار درست حسابی پارتی میخواد داداش.باور کن موتو رم خراب میشه دیگه از کار می افتم
[QUOTE=Mo$en;188284] نوشته اصلی توسط yaran پارتی میخواد داداش.باور کن موتو رم خراب میشه دیگه از کار می افتم حالا کار دولتی که نگفتم این همه کار ازاد
[QUOTE=yaran;188296] نوشته اصلی توسط Mo$en حالا کار دولتی که نگفتم این همه کار ازاد مثل بزن کو دلت خوشه خودت چرا نمیری
[QUOTE=Mo$en;188314] نوشته اصلی توسط yaran مثل بزن کو دلت خوشه خودت چرا نمیری دیگه بستگی به خودت داره چه کاری بلدی من از بچگی تو این کار بودم
[QUOTE=yaran;188327] نوشته اصلی توسط Mo$en دیگه بستگی به خودت داره چه کاری بلدی من از بچگی تو این کار بودم من موتور سواریم فقط خوبه
[QUOTE=Mo$en;188341] نوشته اصلی توسط yaran من موتور سواریم فقط خوبه یعنی هیچ کار دیگه ای بلد نیستی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن