آلبوم های flac کاور دارن اما wave کاور نداری من با جت ایدئولوژی پخش میکنم. حتی این فرمت قابل ویرایش نیست
آلبوم های flac کاور دارن اما wave کاور نداری من با جت ایدئولوژی پخش میکنم. حتی این فرمت قابل ویرایش نیست
به صابش بگو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم رو wav بشه تگ زد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
من چون با کاور میخوام مجبورم flac دانلود کنم
همون فلک بگیر تفاوتی تو کیفیت نداره..یکیس.فقط فلک فشرده تره.اینطو که اساتید میکنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
میدونم نمیدونم چطو بگم.ز امیر بپرس.استاده .خب بای بازم بیا.بچه ها منتظرن
نسخه flac : این نسخه بهترین کیفیت و بالاترین بیت ریت ممکن رو داره.و در کل اصلا ریپ نشده.این نسخه معمولا حجم بسیار بالایی دارن.کلا اگه هدفون با اسپیکر درست و حسابی نداشته باشید زیاد تفاوت رو احساس نخواهید کرد.به قولی این نسخه بدون حتی یک بیت حذف شدن منتشر میش
کلا فلک بهترین به حساب میاد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 97 مهمان ها)