نوشته اصلی توسط yaran سلام قبرستون سرکاریه!!!!!!!!!!!! اشتباه کردی هنوز نگرفته. قول دادی گفتم که صبر کن طول میکشه هم باید وقتشو داشته باشم هم........... شرمنده به خدا ولی میرسونم بهت زمانشو نمیتونم بگم کی خب مگه نمیگی تا آخر هفته صبر کن فک کن داری بازی رایت میکنی دیگه
نوشته اصلی توسط Hadi خب مگه نمیگی تا آخر هفته صبر کن فک کن داری بازی رایت میکنی دیگه اخر هفته که تموم شد فردا پنج شنبس اگه خدا بخاد مثل بازی که نیست ببم جان بازیا همه زیر دستم یا تو هارده ولی اونا............................ خخخخخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط yaran اخر هفته که تموم شد فردا پنج شنبس اگه خدا بخاد مثل بازی که نیست ببم جان بازیا همه زیر دستم یا تو هارده ولی اونا............................ خخخخخخخخخخخخ اونا چی؟ اونا تو آرشیوه ؟ به خاطر این معطلی باید رنگارنگ هم بزنی برام
نوشته اصلی توسط Hadi اونا چی؟ اونا تو آرشیوه ؟ به خاطر این معطلی باید رنگارنگ هم بزنی برام go night
نوشته اصلی توسط yaran go night تو منو سکته ندی نمیشه ای بی رحم
چی گکفتم مگه
نوشته اصلی توسط yaran چی گکفتم مگه همین که منو میزاری تو خماری خودش کلیه !
چه خماری اخهههههههههههه تو که نمیدونی وضع منو الکی از خودت پیش داوری نکن درست نیست
نوشته اصلی توسط yaran چه خماری اخهههههههههههه تو که نمیدونی وضع منو الکی از خودت پیش داوری نکن درست نیست باشه ولی یه لحظه بیا تلگرام کار خصوصی دارم باهات
نوشته اصلی توسط Hadi باشه ولی یه لحظه بیا تلگرام کار خصوصی دارم باهات تلگرامم کوشی نیستی چرا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن