چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi 91 دیوث بیا برو تشکرو بزن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] من زدم
Hadi
صادق فیلمای در ژانر چورن زیاد بزار
نوشته اصلی توسط _Khashi_ صادق فیلمای در ژانر چورن زیاد بزار یه بار اینکارو کردم واس هفت پشتم بسه
نوشته اصلی توسط R A S O O L من هیچ شباهتی به اون مازوخیسم خشن ندارم رسول 22 نیشابور مخلصیم
R A S O O L
نوشته اصلی توسط S A D E G H یه بار اینکارو کردم واس هفت پشتم بسه شیشه نوشابه قسمتت شد ؟
نوشته اصلی توسط Allaxa در مورد آهنگ " دل من " یه چیزی پرسیده بودی ؟؟؟؟ بین اون همه کامنت دعوا گمش کردم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi 91 دیوث بیا برو تشکرو بزن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه بابا واقعا کارت درسته
نوشته اصلی توسط _Khashi_ شیشه نوشابه قسمتت شد ؟ از اون خانوادگی بزرگاش
نوشته اصلی توسط R A S O O L در مورد آهنگ " دل من " یه چیزی پرسیده بودی ؟؟؟؟ بین اون همه کامنت دعوا گمش کردم گفتم "از تو چو دریا دل من" حرف ز شنیده نمیشه ... تقصیر بهروز کچله نظر تو چیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 238 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 238 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن