نوشته اصلی توسط MrCrow فقط پ..ورن سنتی گوش میدی؟ اگه یه سری موزیک سنتی بخوام میتونی بهم معرفی کنی؟
نوشته اصلی توسط _Khashi_ منم فعلا کتاب اول رو تموم کردم اینم منبع زبانت انقد خوبه دیوس؟ اگه خوب بود الان اینجا نبودی
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث عارش میاد تشکر بزنه نه میخواد صفرش دست نخورده بمونه که اونم گذاشته واسه کال دوروگو
نوشته اصلی توسط Allaxa سنتی گوش میدی؟ اگه یه سری موزیک سنتی بخوام میتونی بهم معرفی کنی؟ سنتی گوش میدم زیاد - هارد راک و هوی متال هم گوش میدم به غیر از اینا بقیه مقوا به حساب میان از نظر من - چجوری میخوای بگو تا بهت بگم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
میلاد عکس این سبیل کلفتو پاک کن
نوشته اصلی توسط Allaxa زبانت انقد خوبه دیوس؟ اگه خوب بود الان اینجا نبودی ترجمه شده کتاب یک سال دیگه لیسانس زبان ، من فضای مجمع روبا هیچ شبکه مجازی اجتماعی عوض نمیکنم
نوشته اصلی توسط MrCrow سنتی گوش میدم زیاد - هارد راک و هوی متال هم گوش میدم به غیر از اینا بقیه مقوا به حساب میان از نظر من - چجوری میخوای بگو تا بهت بگم سنتی شاد و پر هیجان میخوام که ادمو به وجد بیاره اشعار مولانا اشعار باحال سنتی که وقتی گوش میدی خوابت نبره سورپرایز بشی تکان بخوری
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ترجمه شده کتاب یک سال دیگه لیسانس زبان ، من فضای مجمع روبا هیچ شبکه مجازی اجتماعی عوض نمیکنم لینک بده پی دی اف چن جلده؟ چن جلدش ترجمه شده؟
نوشته اصلی توسط _Khashi_ نه میخواد صفرش دست نخورده بمونه که اونم گذاشته واسه کال دوروگو منظورت به روش دوتراکیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 185 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن