نوشته اصلی توسط Hadi باید برم صبانتم ثبت نام کنم ببینم مخابرات دیوث کی پورت میده مطمئنم نداره ولی بعدا ممکنه هر 3 تا شرکت با هم زنگ بزنن حالا حالا ها نقد و بررسی داریم فکر کنم شادمهر دو تا تک آهنگ دیگشم بده ولی تو از مخابرات نتونی خودتو بکشی بیرون
Hadi
نوشته اصلی توسط _Khashi_ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سرویس تو چیه عزیزم کدوم شرکت های وب
نوشته اصلی توسط Allaxa این یکیو به نت وصل میکردی اونیکی هم داشتی اینقد نگران پورت و ... نبودی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 حالا حالا ها نقد و بررسی داریم فکر کنم شادمهر دو تا تک آهنگ دیگشم بده ولی تو از مخابرات نتونی خودتو بکشی بیرون
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Allaxa های وب
نوشته اصلی توسط Hadi من الان دو تا خط دارم تو خونمون یکی طبقه بالا یکی طبقه پایین جفتش وصله به های وب
نوشته اصلی توسط _Khashi_ چرا؟ خودت چی داری مگه
نوشته اصلی توسط peyman.2012 حالا حالا ها نقد و بررسی داریم فکر کنم شادمهر دو تا تک آهنگ دیگشم بده ولی تو از مخابرات نتونی خودتو بکشی بیرون تقصیر مخابرات دیوثه پورت نمیده چون اگه به همین راحتی بود خیلیا از مخابرات میرفتن سمت شرکتای دیگه که سرویس بهتری دارن به ضررشه
نوشته اصلی توسط Hadi عزیزم زیاد زحمتت دادم بت نت خوبی افتاد گیرم شیرینی تورو میدم شوخی کردم عزیزم نگی دیگه این حرفو که ناراحت میشم چه زحمتی تا باشه از این زحمتا ایشالا شیرینی دومادیت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن