نوشته اصلی توسط Hadi قربانت برم تورو میبینم خوب میشم فردا چند شنبه ست؟ پدرسگا مهلت خرید بسته ترافیک تا 25 مه برش میدارن.. زودتر وصل بشه بگیرم فدات عزیزم وارد 4شنبه شدیم فکر کنم الانم بتونی بگیری نباید مشکلی باشه
Hadi
نوشته اصلی توسط peyman.2012 فدات عزیزم وارد 4شنبه شدیم فکر کنم الانم بتونی بگیری نباید مشکلی باشه با چی بگیرم فعلا که وصل نشده
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Hadi با چی بگیرم فعلا که وصل نشده قرارداد بستی تموم شده وصل شدنش مهم نی البته گفتم فکر میکنم ((:
یاران بدبختو چیکار داری یه دی وی دی رایت میکنه یه ته سیگار میندازه اینجا
نوشته اصلی توسط peyman.2012 قرارداد بستی تموم شده وصل شدنش مهم نی البته گفتم فکر میکنم ((: خب عزیزم میخوای یوزر پس بدم یه امتحان بکن ببین میشه گرفت یا نه
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 یاران بدبختو چیکار داری یه دی وی دی رایت میکنه یه ته سیگار میندازه اینجا یاران کونیه 300 تومن کشیده روی پول دی وی دی بازی قبلا هزار تومن بود الان قیمت مصوبش تصویب شده 1300
نوشته اصلی توسط Hadi یاران کونیه 300 تومن کشیده روی پول دی وی دی بازی قبلا هزار تومن بود الان قیمت مصوبش تصویب شده 1300 کارشو بلده دیوث می خواسته اینجوری مشتری جمع کنه ( 1000 میداده ) بعد کم کم که جا افتاد بکشه رو قیمت
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 کارشو بلده دیوث می خواسته اینجوری مشتری جمع کنه ( 1000 میداده ) بعد کم کم که جا افتاد بکشه رو قیمت با اون 300 تومن خواسته پول سیگارش جور بشه روزی 2 پاکت میکشه
نوشته اصلی توسط Hadi خب عزیزم میخوای یوزر پس بدم یه امتحان بکن ببین میشه گرفت یا نه تلفن بزن همین الان پشتیبانی بپرس ازشون
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تلفن بزن همین الان پشتیبانی بپرس ازشون خوابن الان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 145 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن